Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Stuttgart


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Ruud en Claudine

Ruud en Claudine

Recordtijd: Verweij

Verweij

Recordtijd: de wilkies

de wilkies

Recordtijd: Bron

4: Bron

Recordtijd: Gildehuusjes

5: Gildehuusjes

Recordtijd: tstmme

6: tstmme

Recordtijd: de Schakelpoezen

7: de Schakelpoezen

Recordtijd: Eenkhoorn

8: EenkhoornMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Eenkhoorn

Meeste vragen goed
Verweij

Over Escape Tour stuttgart


In de lente van 1938 stelt Michelle Piech haar nieuwe vriend Kurt voor aan haar ouders. Papa Piech is mede-eigenaar van Porsche en is natuurlijk kritisch als het om een vriend van zijn enige dochter gaat. Kurt krijgt een kans en weet zich zelfs in korte tijd omhoog te werken tot coureur van het raceteam van Porsche!


Met het spelen van deze unieke citygame krijgen jullie een kijkje in het leven van de jonge coureur. Hij geniet van zijn beroemdheid, maar daardoor vergeet hij af en toe dat hij al een mooie vriendin heeft... Als vader Piech hoort dat Kurt het wel erg gezellig heeft gehad met twee pitspoezen doet hij er alles aan om Kurt te vinden. Kurt wil zo snel mogelijk Stuttgart verlaten, en door het grote netwerk van Piech kan dat alleen nog maar via de geheime uitgang.

Escape the city

Met Escape Tour Stuttgart treden jullie in de voetsporen van Kurt en doen jullie er alles aan om de geheime uitgang te vinden. Naast het voltooien van de leuke opdrachten en het opvolgen van alle aanwijzingen komen jullie ook nog eens op de mooiste plekjes van Stuttgart. Redden jullie dit binnen twee uur? Dan maken jullie kans om een plekje op de Wall of Fame te veroveren. De zoektocht begint bij de Marktplatz, succes!