Laatst geboekte Escape Tour is in Arnhem

Ranglijst Escape Tour Porto


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Stoepbutsers

Diva’s -1

Compositie Men

WheninBern

Team What Sup

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
tipi
Snelste van de maand
Stoepbutsers


Over Escape Tour


Tijdens de laatste vloed van de Douro vinden jullie een flessenpost met daarin een geheime code over de stad Porto. Deze Codex heeft informatie over de illuminati, een geheim gezelschap. Met de Escape Tour Porto proberen jullie uit handen te blijven van deze mysterieuze groep.


Alleen door de aanwijzingen van Hendrik de Zeevaarder te volgen, kunnen jullie ontsnappen uit de stad. De filosofie en het motto van Hendrik gaat jullie helpen met het ontcijferen van codes, het oplossen van vraagstukken en het vinden van de geheime uitgang. Neem de geheime informatie mee voordat de illuminati deze in handen krijgt.

Escape the city

Met de Escape Tour Porto volgen jullie Hendrik en proberen jullie net als hem de geheime uitgang te vinden, en dus het geheim te redden van de vernietiging! Jullie krijgen 2 uur de tijd om te ontsnappen. Lukt het jullie om binnen de tijd de geheime uitgang van deze citygame te vinden? Dan bemachtigen jullie een plekje op de Wall of Fame van Porto! De zoektocht begint bij de Pilleroy van Porto, succes!