De laatste boeking is 7 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Porto


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Stoepbutsers

Stoepbutsers

Recordtijd: wickedsmart

wickedsmart

Recordtijd: WannabeBosma

WannabeBosma

Recordtijd: Strijderinnen

4: Strijderinnen

Recordtijd: van gisteren

5: van gisteren

Recordtijd: Diva’s -1

6: Diva’s -1

Recordtijd: Compositie Men

7: Compositie Men

Recordtijd: AnnEs van Oranje

8: AnnEs van Oranje

Recordtijd: WheninBern

9: WheninBern

Recordtijd: Team What Sup

10: Team What Sup

Recordtijd: de Macacos

11: de Macacos

Recordtijd: Joshua Weissman Groupies

12: Joshua Weissman Groupies

Recordtijd: Marelsil

13: Marelsil

Recordtijd: Prismama

14: Prismama

Recordtijd: tipi

15: tipiMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: tipi

Meeste vragen goed
tipi


Recordtijd: tipi

Snelste van de maand
Jwj

Over Escape Tour porto


Welkom in het Porto van 1419. Honderd jaar eerder is hier de Orde van de Tempel opgeheven en zijn er nieuwe ordes ingesteld, waaronder de Orde van Christus. Hendrik de Zeevaarder is benoemd tot Grootmeester van deze orde. Naast de titel heeft hij ook een aantal bezittingen gekregen die eigenlijk van de Tempeliers zijn. Eén van die bezittingen is een oud, duister boekje. Het geheim wat daarin staat, maakt hem doodsbang...


In het boekje staan aanwijzingen om het grootste geheim van Porto te ontdekken: de geheime uitgang. Eeuwenlang werd die al gebruikt door ingewijden om te ontsnappen wanneer het nodig was. Hendrik weet dat de Tempeliers in het geheim nog bestaan. En zij willen koste wat kost hun bezittingen en geheimen terug! Hendrik weet dat hij zijn leven niet meer zeker is. Lukt het hem om met de aanwijzingen de geheime uitgang te vinden?

Escape the city

Met de Escape Tour Porto volgen jullie Hendrik en proberen jullie de geheime uitgang te vinden, en dus het geheim te redden van de Tempeliers! Jullie krijgen 2 uur de tijd om te ontsnappen. Lukt het jullie om binnen de tijd de geheime uitgang van deze citygame te vinden? Dan bemachtigen jullie een plekje op de Wall of Fame van Porto! De zoektocht begint bij Paço Episcopal do Porto, succes!