Laatst geboekte Escape Tour is in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Málaga


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: M&D

M&D

Recordtijd: Van Gogh is beter

Van Gogh is beter

Recordtijd: Esmee’s bitches feat...

Esmee’s bitches feat...

Recordtijd: Overlopers

4: Overlopers

Recordtijd: Gernals

5: Gernals

Recordtijd: Uno

6: Uno

Recordtijd: Team Sangria

7: Team Sangria

Recordtijd: Romajolo

8: Romajolo

Recordtijd: Stinos

9: Stinos

Recordtijd: HACIENDA TAPAS

10: HACIENDA TAPAS

Recordtijd: @edwin

11: @edwin

Recordtijd: Freijer-Alves

12: Freijer-Alves

Recordtijd: Fleuris

13: Fleuris

Recordtijd: Thuzi

14: Thuzi

Recordtijd: Schalkies on tour

15: Schalkies on tourMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Schalkies on tour

Meeste vragen goed
Loki


Recordtijd: Schalkies on tour

Snelste van de maand
Team Cezaar

Over Escape Tour malaga


Ontdek de eeuwenoude stad Málaga, de geschiedenisverhalen gaan wel 3000 jaar terug in de tijd. Met de Escape Tour Málaga duiken jullie in het leven van de bekende schilder Pablo Ruiz Picasso. Pablo is geboren en getogen in Málaga, maar hij moest op jonge leeftijd de stad al ontvluchten.


In de Spaanse stad Málaga had dictator Franco namelijk alle macht. Op een dag kwam hij erachter dat Picasso schilderijen tentoonstelde over het ongenoegen waarop Franco het land regeerde tijdens de Spaanse burgeroorlog. Hij besloot achter de jonge schilder aan te gaan om al zijn schilderijen af te pakken. Picasso kreeg hier lucht van en ging direct op zoek naar de geheime uitgang van de stad, uiteraard met zijn schilderijen onder de arm.

Escape the city

Met de Escape Tour Málaga stappen jullie in de voetsporen van Picasso en sluipen jullie door de straten heen van deze Spaanse stad. In deze citygame staan diverse opdrachten, moeilijke vragen en leuke raadsels op jullie te wachten. Weten jullie alles op te lossen? Dan hebben jullie niet alleen kunnen genieten van een leuke stadswandeling, maar vinden jullie ook de geheime uitgang! En wie weet komen jullie dan ook wel op de Wall of Fame van Málaga! Jullie zoektocht naar de geheime uitgang begint bij Plaza de la Merced, succes!