De laatste boeking is 58 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Lyon


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Lovebirds

Lovebirds

Recordtijd: de kippeboutjes

de kippeboutjes

Recordtijd: De snelle kippen

De snelle kippen

Recordtijd: De Boogies

4: De Boogies

Recordtijd: De AAtjes

5: De AAtjes

Recordtijd: Team Tank BBC

6: Team Tank BBC

Recordtijd: De Gruppies

7: De Gruppies

Recordtijd: Stijf zwart pikkie

8: Stijf zwart pikkie

Recordtijd: De muppets

9: De muppets

Recordtijd: Peters

10: Peters

Recordtijd: Julparent

11: Julparent

Recordtijd: Heijsteen

12: Heijsteen

Recordtijd: Joosse

13: Joosse

Recordtijd: Penneman

14: Penneman

Recordtijd: TayTay

15: TayTayMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: TayTay

Meeste vragen goed
De AAtjes


Recordtijd: TayTay

Snelste van de maand
Team Tank BBC

Over Escape Tour lyon


Camille Pernon was rond 1800 een beroemde zijdewever en handelaar in Lyon. De rijke inwoners van de stad waren groot fan van hem en kochten massaal prachtige zijde en brokaat in. De goede verhalen over Camilles handelswaar bereikten ook Napoleon. Toen de keizer in 1806 naar Lyon kwam kon een bezoekje aan het atelier van Camille dan ook niet ontbreken.


Napoleon plaatste een mega bestelling aan zijdestoffen voor zijn keizerlijke paleizen. “De kleuren blijven wel honderden jaren helder en fris”, had Camille gezegd. De keizer was dan ook woest toen hij erachter kwam dat de kleurpigmenten al na korte tijd verbleekten. De zijdewever moest maken dat hij wegkwam uit Lyon. Op de markt had hij weleens gehoord dat de stad een geheime uitgang heeft. Zou hij die op tijd kunnen vinden?

Escape the city

Hier start de Escape Tour Lyon. Jullie gaan Camille helpen met zijn zoektocht naar de geheime uitgang. De citygame zit vol leuke opdrachten, uitdagende raadsels en cryptische aanwijzingen. En ondertussen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? Jullie starten bij Fontein Maréchal Lyautey, succes!