Laatst gespeelde Escape Tour was in Amsterdam

Ranglijst Escape Tour Lucca


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

winaars

Bitches

Soy dora

de 2 botteqwerkers

La pecora

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
de 2 botteqwerkers
Snelste van de maand
Soy dora


Over Escape Tour


Lucca is de geboortestad van de beroemde componist Giacomo Puccini. Puccini is niet alleen een muzikaal talent, maar ook een enorme levensgenieter. Zijn geld verdwijnt dan ook als sneeuw voor de zon. Maar ach, als hij weer een nieuwe opera schrijft is zijn portemonnee zo weer gevuld.


Giuseppe Verdi en Richard Wagner zien Puccini als hun grote concurrent en roepen het publiek op tot boe-geroep. Ondanks deze kritiek blijft het publiek fan van Puccini’s opera’s. Daarom bedenken de twee componisten een plan om voorgoed een einde te maken aan Puccini’s glansrijke carrière. Al snel hoort Puccini van het plan. Hoe kan hij nu zo snel mogelijk ongezien Lucca verlaten om zijn succes in een andere stad voort te zetten?

Escape the city

Aan jullie de taak om Puccini te helpen met het vinden van de geheime uitgang van Lucca! Ga de uitdaging aan en beantwoord in deze citygame alle vragen, voltooi de opdrachten en ontcijfer de cryptische aanwijzingen. Jullie krijgen 2 uur de tijd om te ontsnappen. De zoektocht begint bij Piazzale Vittorio Emanuele, succes!