Laatst geboekte Escape Tour is in Brussel

Ranglijst Escape Tour Lübeck


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Poeeeetje

rotje

Majo

Bier&Wijn

Touris

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Majo


Over Escape Tour


Eind 1806 kwam Joachim Murat, de zwager van Napoleon Bonaparte, aan de macht in de Duitse hanzestad Lübeck. In een poging zichzelf aan de ‘Keizer der Fransen’ te bewijzen draaide Murat volledig door. Zo waren de vrouwen in Lübeck niet veilig als hij in de buurt was, en was hij ervan overtuigd dat de gebeurtenissen in zijn leven werden veroorzaakt door bovennatuurlijke krachten.


Al snel werd duidelijk dat de bevolking beter af was met de man die Murat uit de stad had verdreven (overigens ook geen lieverdje). Gebhard Leberecht von Blücher gaf gehoor aan de oproep en trommelde zijn vijftienduizend manschappen op om richting de stad te vertrekken. Dit was voor Murat het teken om zich uit de voeten te maken!

Net als Joachim Murat gaan jullie met de Escape Tour Lübeck proberen ongezien de stad te verlaten. Met de smartphone in de hand komen jullie langs de mooiste plekjes en gaan jullie aan de slag met raadsels, opdrachten en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur de geheime uitgang te vinden? Dan maken jullie kans op een plekje op onze Wall of Fame! De zoektocht begint bij de toegangspoort Burgtor, succes!