Laatst gespeelde Escape Tour was in Amersfoort

Ranglijst Escape Tour Londen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: The Escapers

The Escapers

Recordtijd: BEEPEE

BEEPEE

Recordtijd: De squeeker squad

De squeeker squad

Recordtijd: liam c girlies

4: liam c girlies

Recordtijd: BOWI

5: BOWI

Recordtijd: Em&M

6: Em&M

Recordtijd: The Strawberries

7: The Strawberries

Recordtijd: Willemse

8: Willemse

Recordtijd: Blowing Bubbles

9: Blowing Bubbles

Recordtijd: Prime

10: Prime

Recordtijd: De ramptoeristen

11: De ramptoeristen

Recordtijd: Vettige donut met karamel

12: Vettige donut met karamel

Recordtijd: into the woods

13: into the woods

Recordtijd: The Rippers

14: The Rippers

Recordtijd: Stoeprandje

15: StoeprandjeMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Stoeprandje

Meeste vragen goed
Willjustlondon


Recordtijd: Stoeprandje

Snelste van de maand
Cissie

Over Escape Tour londen


In 1888 wordt Londen opgeschrikt door vijf gruwelijke moorden in korte tijd. De politie besluit de stad volledig af te sluiten waardoor Jack the Ripper, de moordenaar, zich genoodzaakt voelt de stad te ontvluchten. Zijn enige uitweg is de goed bewaard gebleven geheime uitgang van Londen. Met de Escape Tour Londen treden jullie in de voetsporen van Jack en doen jullie er alles aan om die uitgang te vinden.


Jack is een echte gruwel want hij vermoordde zijn slachtoffers, die allemaal prostitués waren, niet alleen. Hij haalde zelfs de ingewanden eruit! Mede hierdoor kwam de politie snel dichterbij want de moordenaar moest wel een specialist zijn. Jack had dus nog maar 2 uur de tijd, denken jullie de uitgang binnen dit tijdsbestek te vinden?

Escape the city

Met de Escape Tour Londen dwalen jullie door de stad op zoek naar vragen, opdrachten, raadsels en cryptische aanwijzingen. Doen jullie dit goed? Dan komen jullie niet alleen langs de leukste plekjes van de stad, maar vinden jullie ook de uitgang! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. De citygame begint bij Westminster Hall en loopt door de wijken Westminster, Covent Garden en St. James. Succes!