De laatste boeking is 2 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Londen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: The Escapers

The Escapers

Recordtijd: BEEPEE

BEEPEE

Recordtijd: De squeeker squad

De squeeker squad

Recordtijd: liam c girlies

4: liam c girlies

Recordtijd: BOWI

5: BOWI

Recordtijd: Em&M

6: Em&M

Recordtijd: Jasan

7: Jasan

Recordtijd: The Strawberries

8: The Strawberries

Recordtijd: Willemse

9: Willemse

Recordtijd: Blowing Bubbles

10: Blowing Bubbles

Recordtijd: Prime

11: Prime

Recordtijd: De ramptoeristen

12: De ramptoeristen

Recordtijd: Vettige donut met karamel

13: Vettige donut met karamel

Recordtijd: into the woods

14: into the woods

Recordtijd: The Rippers

15: The RippersMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: The Rippers

Meeste vragen goed
Tinus


Recordtijd: The Rippers

Snelste van de maand
Aioli

Over Escape Tour londen


In 1888 wordt Londen opgeschrikt door vijf gruwelijke moorden in korte tijd. De politie besluit de stad volledig af te sluiten waardoor Jack the Ripper, de moordenaar, zich genoodzaakt voelt de stad te ontvluchten. Zijn enige uitweg is de goed bewaard gebleven geheime uitgang van Londen. Met de Escape Tour Londen treden jullie in de voetsporen van Jack en doen jullie er alles aan om die uitgang te vinden.


Jack is een echte gruwel want hij vermoordde zijn slachtoffers, die allemaal prostitués waren, niet alleen. Hij haalde zelfs de ingewanden eruit! Mede hierdoor kwam de politie snel dichterbij want de moordenaar moest wel een specialist zijn. Jack had dus nog maar 2 uur de tijd, denken jullie de uitgang binnen dit tijdsbestek te vinden?

Escape the city

Met de Escape Tour Londen dwalen jullie door de stad op zoek naar vragen, opdrachten, raadsels en cryptische aanwijzingen. Doen jullie dit goed? Dan komen jullie niet alleen langs de leukste plekjes van de stad, maar vinden jullie ook de uitgang! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. De citygame begint bij Westminster Hall en loopt door de wijken Westminster, Covent Garden en St. James. Succes!