Laatst gespeelde Escape Tour was in Utrecht

Ranglijst Escape Tour Londen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: The Escapers

The Escapers

Recordtijd: BEEPEE

BEEPEE

Recordtijd: De squeeker squad

De squeeker squad

Recordtijd: liam c girlies

4: liam c girlies

Recordtijd: BOWI

5: BOWI

Recordtijd: Em&M

6: Em&M

Recordtijd: Jasan

7: Jasan

Recordtijd: The Strawberries

8: The Strawberries

Recordtijd: Willemse

9: Willemse

Recordtijd: Blowing Bubbles

10: Blowing Bubbles

Recordtijd: Prime

11: Prime

Recordtijd: De ramptoeristen

12: De ramptoeristen

Recordtijd: Vettige donut met karamel

13: Vettige donut met karamel

Recordtijd: into the woods

14: into the woods

Recordtijd: The Rippers

15: The RippersMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: The Rippers

Meeste vragen goed
Tinus


Recordtijd: The Rippers

Snelste van de maand
Mollenmakkers

Over Escape Tour londen


Londen, 1647. De Engelse Burgeroorlog is in volle gang. Een van de meeste beruchte Engelse dames in deze tijd is Mary Frith. Ze staat bekend om haar vingervlugge berovingen. Met haar vlijmscherpe mes snijdt ze de hengsel van tassen door, om zo de inhoud ervan te jatten. Dat levert haar de toepasselijke bijnaam ‘Moll Cutpurse’ op. Helaas voor Mary heeft ze de verkeerde persoon zojuist beroofd…


Generaal Fairfax is het meest recente slachtoffer van Mary. Naast een lege portefeuille heeft de generaal ook nog een schotwond in zijn arm. Hij geeft zijn mannen de opdracht om op zoek te gaan naar Mary. Lukt het Mary om de stad ongezien te verlaten? Ze heeft geruchten genoeg gehoord over een geheime uitgang, maar de exacte locatie is haar nog onbekend. Blijft ze uit handen van Fairfax’ mannen?

Escape the city

Met de Escape Tour Londen dwalen jullie door de stad op zoek naar vragen, opdrachten, raadsels en cryptische aanwijzingen. Doen jullie dit goed? Dan komen jullie niet alleen langs de leukste plekjes van de stad, maar vinden jullie ook de uitgang! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. De citygame begint bij Abingdon Street Gardens en loopt door de wijken Westminster, Covent Garden en St. James. Succes!