De laatste boeking is 2 minuten geleden.

Escape Tour Ljubljana

Startlocatie: Ljubljana Puppet Theatre

Boek deze game in de taal:
Nederlands

De Sloveense architect Jože Plečnik had met zijn voorliefde voor de klassieke architectuur zijn stempel gedrukt op de gebouwen in Ljubljana. Helaas konden niet al zijn collega architecten deze stijl waarderen en ontstond er onderling steeds meer rivaliteit.

Na de Tweede Wereldoorlog kwamen de spanningen tot een hoogtepunt. Plečnik's werk werd meer gehaat dan geprezen. En een grote groep aanhangers van communistische idealen, waaronder een paar oud-studenten, was de architect liever kwijt dan rijk. Plečnik vreesde voor zijn leven, maar hij had één voordeel. In het verleden had hij meegeholpen aan het ontwerp van een geheime uitgang in Ljubljana. Het enige probleem was dat hij geen idee had waar de uitgang uiteindelijk geplaatst is...

Escape the city

Met de Escape Tour Ljubljana gaan jullie op zoek naar aanwijzingen die leiden naar de geheime uitgang. Met onze app dwaal je door de mooiste straten om vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Lukt het jullie om binnen 2 uur de uitgang te vinden? Dan maak je met je team kans op een plekje op de Wall Fame. De zoektocht begint bij het Ljubljana Puppet Theatre, succes!

Escape Tour Ljubljana
Escape Tour Ljubljana
Escape Tour Ljubljana
Escape Tour Ljubljana

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Hallo