De laatste boeking is 7 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Ljubljana


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Hallo

Hallo

Recordtijd: van hoorn

van hoorn

Recordtijd: Team1

Team1

Recordtijd: Blauwvingers

4: Blauwvingers

Recordtijd: AnTi

5: AnTi

Recordtijd: slothvanas

6: slothvanas

Recordtijd: Rorije

7: Rorije

Recordtijd: De Frietjes

8: De Frietjes

Recordtijd: mangco

9: mangco

Recordtijd: JoNaVe22

10: JoNaVe22

Recordtijd: ‘t Bussie

11: ‘t Bussie

Recordtijd: Peters

12: Peters

Recordtijd: Har-tje

13: Har-tje

Recordtijd: Steurtjes + aanhang

14: Steurtjes + aanhang

Recordtijd: De regentoeters

15: De regentoetersMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: De regentoeters

Meeste vragen goed
Rotterdamse vogeltjes

Over Escape Tour ljubljana


De Sloveense architect Jože Plečnik had met zijn voorliefde voor de klassieke architectuur zijn stempel gedrukt op de gebouwen in Ljubljana. Helaas konden niet al zijn collega architecten deze stijl waarderen en ontstond er onderling steeds meer rivaliteit.


Na de Tweede Wereldoorlog kwamen de spanningen tot een hoogtepunt. Plečnik's werk werd meer gehaat dan geprezen. En een grote groep aanhangers van communistische idealen, waaronder een paar oud-studenten, was de architect liever kwijt dan rijk. Plečnik vreesde voor zijn leven, maar hij had één voordeel. In het verleden had hij meegeholpen aan het ontwerp van een geheime uitgang in Ljubljana. Het enige probleem was dat hij geen idee had waar de uitgang uiteindelijk geplaatst is...

Escape the city

Met de Escape Tour Ljubljana gaan jullie op zoek naar aanwijzingen die leiden naar de geheime uitgang. Met onze app dwaal je door de mooiste straten om vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Lukt het jullie om binnen 2 uur de uitgang te vinden? Dan maak je met je team kans op een plekje op de Wall Fame. De zoektocht begint bij het Ljubljana Puppet Theatre, succes!