Laatst geboekte Escape Tour is in Mechelen

Escape Tour Krakau

Startlocatie: Koninklijke Kasteel van Wawel

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

In 1906 werden er in Krakau twee voetbalclubs opgericht: Wisla Krakow en Cracovia. Door de enorme rivaliteit ontstond er bij beide clubs al snel een harde kern, waarvan Piotr Sadowski bij Wisla Krakow de grote leider werd. Met de Escape Tour Krakau kruipen jullie in de huid van rijkeluis kind en hooliganleider Piotr.

Na een noodlottig ongeval van Piotr’s ouders bleef hij op jonge leeftijd alleen over, maar wel met heel veel geld. Hij begon met de bevoorrading van wapens voor de hooligans en doneerde veel geld aan zijn clubbie. Totdat er een nieuwe directeur aangesteld werd en er een grootschalig politieonderzoek kwam naar de ongeregeldheden, en dus Piotr. Hier start de game, jullie kruipen in de huid van Piotr en gaan op zoek naar de geheime uitgang van Krakau. Want nee, hij is zijn leven niet meer zeker in de stad…

Escape the city

Krakau werd hermetisch afgesloten en Piotr moet binnen 2 uur de stad zien te verlaten. Net als Piotr gaan jullie in deze citygame opzoek naar aanwijzingen, lossen jullie de raadsels op en voltooien jullie alle opdrachten om die uitgang te vinden. Doen jullie dat in een snelle tijd? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! En terwijl jullie op zoek zijn komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Krakau! De zoektocht begint bij het Koninklijke Kasteel van Wawel, succes!

Escape Tour Krakau
Escape Tour Krakau
Escape Tour Krakau
Escape Tour Krakau
Escape Tour Krakau
Escape Tour Krakau

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews
Martine over Escape Tour Krakau:
"Leuke manier om de stad te verkennen. Zowiezo leiden de vragen tot extra aandacht voor de gebouwen in de stad! Een aanrader!"
Kirsten over Escape Tour Krakau:
"Een hele leuke tocht, waardoor je langs verschillende highlights van de stad komt. Leuke raadsels. Een echte aanrader!"