De laatste boeking is 1 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Krakau


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: SQUADKAT

SQUADKAT

Recordtijd: Anemanemie

Anemanemie

Recordtijd: The fam

The fam

Recordtijd: Stevens

4: Stevens

Recordtijd: Annie

5: Annie

Recordtijd: De Kouwtjes

6: De Kouwtjes

Recordtijd: Stepjur

7: Stepjur

Recordtijd: WieWatWaar

8: WieWatWaar

Recordtijd: 4 volwassenen en ne ...

9: 4 volwassenen en ne ...

Recordtijd: Team Erica

10: Team Erica

Recordtijd: gerx2+fil

11: gerx2+fil

Recordtijd: Kamelentenen

12: Kamelentenen

Recordtijd: Team girlies

13: Team girlies

Recordtijd: Timide Clubje

14: Timide Clubje

Recordtijd: sky hotel

15: sky hotelMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: sky hotel

Meeste vragen goed
HVtjes


Recordtijd: sky hotel

Snelste van de maand
pioterrun

Over Escape Tour krakau


In 1906 werden er in Krakau twee voetbalclubs opgericht: Wisla Krakow en Cracovia. Door de enorme rivaliteit ontstond er bij beide clubs al snel een harde kern, waarvan Piotr Sadowski bij Wisla Krakow de grote leider werd. Met de Escape Tour Krakau kruipen jullie in de huid van rijkeluis kind en hooliganleider Piotr.


Na een noodlottig ongeval van Piotr’s ouders bleef hij op jonge leeftijd alleen over, maar wel met heel veel geld. Hij begon met de bevoorrading van wapens voor de hooligans en doneerde veel geld aan zijn clubbie. Totdat er een nieuwe directeur aangesteld werd en er een grootschalig politieonderzoek kwam naar de ongeregeldheden, en dus Piotr. Hier start de game, jullie kruipen in de huid van Piotr en gaan op zoek naar de geheime uitgang van Krakau. Want nee, hij is zijn leven niet meer zeker in de stad…

Escape the city

Krakau werd hermetisch afgesloten en Piotr moet binnen 2 uur de stad zien te verlaten. Net als Piotr gaan jullie in deze citygame opzoek naar aanwijzingen, lossen jullie de raadsels op en voltooien jullie alle opdrachten om die uitgang te vinden. Doen jullie dat in een snelle tijd? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! En terwijl jullie op zoek zijn komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Krakau! De zoektocht begint bij het Koninklijke Kasteel van Wawel, succes!