De laatste boeking is 27 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Istanboel


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: ettesr

ettesr

Recordtijd: wishx

wishx

Recordtijd: Istanbulls

Istanbulls

Recordtijd: Team Fenerbahce

4: Team Fenerbahce

Recordtijd: De Kameleon

5: De Kameleon

Recordtijd: pama’s

6: pama’s

Recordtijd: Team Pluisje

7: Team Pluisje

Recordtijd: Denmoq

8: Denmoq

Recordtijd: Team Zebra

9: Team Zebra

Recordtijd: gogosam

10: gogosam

Recordtijd: Team 1

11: Team 1

Recordtijd: bishmalah

12: bishmalah

Recordtijd: the bluefingers

13: the bluefingersMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: the bluefingers

Meeste vragen goed
Team Pluisje


Recordtijd: the bluefingers

Snelste van de maand
Istanbulls

Over Escape Tour istanboel


Neem een kijkje in het leven van de scherpzinnige Agatha. De jonge vrouw had een enorme passie voor het schrijven van detectiveromans en besloot op reis te gaan voor inspiratie. Tijdens haar reis ontmoette ze niemand minder dan Beatrice, de dochter van één van de rijkste families van Istanboel. Met de Escape Tour Istanboel treden jullie in de voetsporen van Agatha en komen jullie achter een groot familiegeheim.


De rijke dochter vertelde een geweldig verhaal over haar overleden grootvader en Agatha was meteen verkocht. Beatrice was op zoek naar de geheime uitgang die haar grootvader gevonden had en Agatha besloot direct om haar te helpen. Hier start de game, jullie gaan samen met Agatha op zoek naar het goed bewaarde geheim van Istanboel.

Escape the city

Om deze geheime uitgang te vinden moeten jullie opzoek gaan naar aanwijzingen en proberen jullie alle raadsels op te lossen. Hiervoor krijgen jullie 2 uur de tijd, en terwijl jullie door Istanboel dwalen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad! Lukt het jullie om binnen 2 uur de geheime uitgang van deze citygame te vinden? Dan maken jullie kans op een plekje op de Wall of Fame! Jullie zoektocht begint in het Asmalı Mescit Mah district op de Tünel Meydani, succes!