Laatst gespeelde Escape Tour was in Naarden

Ranglijst Escape Tour Frankfurt


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Piet Hoane

Piet Hoane

Recordtijd: woodies

woodies

Recordtijd: Witblauw

Witblauw

Recordtijd: deurdag

4: deurdag

Recordtijd: Jehann

5: Jehann

Recordtijd: Goudvisjes Soep

6: Goudvisjes Soep

Recordtijd: de Cupcakes

7: de Cupcakes

Recordtijd: Lammerse Utd.

8: Lammerse Utd.

Recordtijd: grenzeloze liefde

9: grenzeloze liefde

Recordtijd: ten Buuren

10: ten Buuren

Recordtijd: Café Kale

11: Café Kale

Recordtijd: de winnende verliezers

12: de winnende verliezers

Recordtijd: Münster Monsters

13: Münster Monsters

Recordtijd: HaDiLo

14: HaDiLo

Recordtijd: Lefjes

15: LefjesMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Lefjes

Meeste vragen goed
Lammerse Utd.


Recordtijd: Lefjes

Snelste van de maand
deurdag

Over Escape Tour frankfurt


In het jaar 1975 begon leerling Johann Georg Lahner met veel plezier aan zijn stage bij de beste slager van Frankfurt. Nadat hij voor het eerst de lekkerste worst van Frankfurt proeft gaat er een wereld voor hem open. De ingrediënten waren een goed bewaard familiegeheim, maar hij ging er alles aan doen om die te weten te komen!


Na diverse pogingen om het recept te stelen bedacht hij een andere list, die was alleen niet zo netjes… Na lang twijfelen zette hij zijn plan door. En ja hoor, het was hem uiteindelijk gelukt! De slager kwam er echter al snel achter en was natuurlijk woedend. Johann sloeg, gelukkig met de ingrediënten, snel op de vlucht. Op zoek naar dat andere geheim in de stad, een geheime uitgang. Met de Escape Tour Frankfurt treden jullie in de voetsporen van de stagiaire en gaan jullie op zoek naar die uitgang.

Escape the city

De slager was alom bekend in de stad en had dus veel vrienden en familie opgetrommeld. Johann had nog maar 2 uur de tijd om te ontsnappen. Weten jullie op tijd alle vragen goed te beantwoorden, de raadsels op te lossen en aanwijzingen te ontcijferen? Dan vinden jullie de uitgang en verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. En terwijl jullie door de stad dwalen komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van Frankfurt! De citygame begint op Opernplatz, succes!