De laatste boeking is 6 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Frankfurt


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Piet Hoane

woodies

Witblauw

Jehann

de Cupcakes

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Lammerse Utd.


Over Escape Tour


In het jaar 1975 begon leerling Johann Georg Lahner met veel plezier aan zijn stage bij de beste slager van Frankfurt. Nadat hij voor het eerst de lekkerste worst van Frankfurt proeft gaat er een wereld voor hem open. De ingrediënten waren een goed bewaard familiegeheim, maar hij ging er alles aan doen om die te weten te komen!


Na diverse pogingen om het recept te stelen bedacht hij een andere list, die was alleen niet zo netjes… Na lang twijfelen zette hij zijn plan door. En ja hoor, het was hem uiteindelijk gelukt! De slager kwam er echter al snel achter en was natuurlijk woedend. Johann sloeg, gelukkig met de ingrediënten, snel op de vlucht. Op zoek naar dat andere geheim in de stad, een geheime uitgang. Met de Escape Tour Frankfurt treden jullie in de voetsporen van de stagiaire en gaan jullie op zoek naar die uitgang.

Escape the city

De slager was alom bekend in de stad en had dus veel vrienden en familie opgetrommeld. Johann had nog maar 2 uur de tijd om te ontsnappen. Weten jullie op tijd alle vragen goed te beantwoorden, de raadsels op te lossen en aanwijzingen te ontcijferen? Dan vinden jullie de uitgang en verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame. En terwijl jullie door de stad dwalen komen jullie ook nog eens langs de mooiste plekjes van Frankfurt! De citygame begint op het Operaplein, succes!