De laatste boeking is 3 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Chania


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: 300Monty

300Monty

Recordtijd: Kreta laat je likkuu...

Kreta laat je likkuu...

Recordtijd: Sally

Sally

Recordtijd: Platte Anias

4: Platte Anias

Recordtijd: Spartanen

5: Spartanen

Recordtijd: de rode kreeften

6: de rode kreeften

Recordtijd: tamito

7: tamito

Recordtijd: Banana Jones

8: Banana Jones

Recordtijd: Team Daan

9: Team Daan

Recordtijd: Zussen

10: Zussen

Recordtijd: Kamp Bunt

11: Kamp Bunt

Recordtijd: De Dekkertjes

12: De Dekkertjes

Recordtijd: Maessen

13: Maessen

Recordtijd: Regen

14: Regen

Recordtijd: Dekkertjes

15: DekkertjesMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Dekkertjes

Meeste vragen goed
De Dekkertjes


Recordtijd: Dekkertjes

Snelste van de maand
Team Daan

Over Escape Tour chania


Terug naar het begin van de 17e eeuw. Erotokritos liep te ijsberen over de kade van Chania. Hij was de afgelopen maanden stapelverliefd geworden op prinses Aretousa. Maar hoe kon hij haar de liefde verklaren? Dat was haast onmogelijk als zoon van de trouwste adviseur van de koning. Het enige wat Erotokritos kon bedenken was iedere avond incognito een serenade brengen aan de prinses...


Zijn plan werkte! Langzaam maar zeker werd Aretousa verliefd op de anonieme zanger. Maar helaas kreeg ook de koning lucht van de muzikale uitspanningen en stuurde zijn soldaten op het geluid af. Gelukkig was Erotokritos voorbereid op een aanval, maar zijn belagers moesten het wel met de dood bekopen. Chania was niet meer veilig voor de aanbidder, en hij moest maken dat hij wegkwam. Zou hij nog tijd hebben om Aretousa te zien?

Escape the city

Stap in de schoenen van Erotokritos en ga op zoek naar de geheime uitgang van Chania. Met onze app dwaal je door de mooiste straten om vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Lukt het jullie om binnen 2 uur de uitgang te vinden? Dan maak je met je team kans op een plekje op de Wall Fame. De zoektocht begint bij Maritime Museum of Crete, succes!