De laatste boeking is 1 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Bremen


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team Smint

Team Smint

Recordtijd: tIpI

tIpI

Recordtijd: Marcel Fanclub

Marcel Fanclub

Recordtijd: Neusjes

4: Neusjes

Recordtijd: ANJA

5: ANJA

Recordtijd: Sil en Yv

6: Sil en Yv

Recordtijd: Utrecht!

7: Utrecht!

Recordtijd: Joske Vermeulen

8: Joske Vermeulen

Recordtijd: Simmie

9: Simmie

Recordtijd: The Winning Texelse ...

10: The Winning Texelse ...

Recordtijd: Rudy & Dennis

11: Rudy & Dennis

Recordtijd: de Beugrlaer

12: de Beugrlaer

Recordtijd: Basic bitches

13: Basic bitches

Recordtijd: Pablo EscaPot

14: Pablo EscaPot

Recordtijd: hans julie

15: hans julieMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: hans julie

Meeste vragen goed
Team Belgium


Recordtijd: hans julie

Snelste van de maand
BeepBeep

Over Escape Tour bremen


Met de Escape Tour Bremen gaan jullie terug in de tijd, naar het jaar 1967. De havenarbeider Henri Hofmann werkt in Bremen. Daar controleert hij de schepen en hun vracht. Tijdens het controleren ontvreemdt hij nog wel eens wat alcohol uit de containers en verkoopt hij het aan de cafés in de stad.


Maar er is een nieuwe markt in opkomst. Zijn beste vriend René heeft contacten in Colombia en smokkelt tegenwoordig iets dat veel waardevoller is dan alcohol: cocaïne. Daar wilde hij natuurlijk wel bij helpen! Het gaat de vrienden voor de wind totdat er een lading coke verdwijnt. De mannen krijgen ruzie waardoor Henri op de vlucht moet slaan. Hij moest op zoek naar de geheime uitgang van Bremen!

Escape the city

Net als Henri hebben jullie nog maar 2 uur de tijd. Het is cruciaal dat jullie de geheime uitgang vinden! Beantwoord alle vragen, los de raadsels op en houd je ogen goed open. Tijdens deze zoektocht in deze citygame komen jullie langs de leukste plekjes van Bremen, en zetten jullie de beste tijd neer? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! Het avontuur begint bij Kaffeemühle, veel succes!