De laatste boeking is 7 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Bonn


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Winnaars UNL

Winnaars UNL

Recordtijd: Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief

Recordtijd: Bowi

Bowi

Recordtijd: Winnaars

4: Winnaars

Recordtijd: Escape componisten

5: Escape componisten

Recordtijd: Cm

6: Cm

Recordtijd: Wagyu

7: Wagyu

Recordtijd: Marher

8: Marher

Recordtijd: Team Tumulus

9: Team Tumulus

Recordtijd: bonnprix

10: bonnprix

Recordtijd: De Heuveltjes

11: De Heuveltjes

Recordtijd: Roetemetoeters

12: Roetemetoeters

Recordtijd: Wachtwoord

13: Wachtwoord

Recordtijd: Patrick

14: Patrick

Recordtijd: fam Prinsen

15: fam PrinsenMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: fam Prinsen

Meeste vragen goed
Winnaars

Over Escape Tour bonn


De grote componist Ludwig van Beethoven werd in 1770 geboren in de stad Bonn. Al snel kwamen de ouders van Beethoven erachter dat hij een groot talent had. Op jonge leeftijd leerde Ludwig al de Latijnse taal en op zijn 13de schreef hij zijn eerste muziekstuk. Met de Escape Tour Bonn komen jullie erachter dat de jeugd van deze grote componist ook een keerzijde had...


Met het spelen van deze unieke citygame krijgen jullie een inkijkje in zijn leven en komen jullie erachter waarom Ludwig plotseling de stad moest ontvluchten. Hij had namelijk iets heel doms gedaan waardoor de politie een klopjacht op hem geopend had. Hierdoor was hij genoodzaakt de geheime uitgang van Bonn te vinden, maar dit was ook voor hem een goed bewaard geheim gebleven.

Escape the city

Met de Escape Tour Bonn treden jullie in de voetsporen van Ludwig en doen jullie er alles aan om de geheime uitgang te vinden. Naast het voltooien van de leuke opdrachten en het opvolgen van alle aanwijzingen komen jullie met deze citygame ook nog eens langs de mooiste plekjes van Bonn. Redden jullie dit binnen 2 uur? Dan maken jullie kans om een plekje op de Wall of Fame te veroveren! Jullie tocht begint op de Bonngasse, succes!