Laatst gespeelde Escape Tour was in Amsterdam

Ranglijst Escape Tour Bonn


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Winnaars UNL

Thomas de Stoomlocomotief

Bowi

Winnaars

Wagyu

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Winnaars
Snelste van de maand
Brenda


Over Escape Tour


De grote componist Ludwig van Beethoven werd in 1770 geboren in de stad Bonn. Al snel kwamen de ouders van Beethoven erachter dat hij een groot talent had. Op jonge leeftijd leerde Ludwig al de Latijnse taal en op zijn 13de schreef hij zijn eerste muziekstuk. Met de Escape Tour Bonn komen jullie erachter dat de jeugd van deze grote componist ook een keerzijde had...


Met het spelen van deze unieke citygame krijgen jullie een inkijkje in zijn leven en komen jullie erachter waarom Ludwig plotseling de stad moest ontvluchten. Hij had namelijk iets heel doms gedaan waardoor de politie een klopjacht op hem geopend had. Hierdoor was hij genoodzaakt de geheime uitgang van Bonn te vinden, maar dit was ook voor hem een goed bewaard geheim gebleven.

Escape the city

Met de Escape Tour Bonn treden jullie in de voetsporen van Ludwig en doen jullie er alles aan om de geheime uitgang te vinden. Naast het voltooien van de leuke opdrachten en het opvolgen van alle aanwijzingen komen jullie met deze citygame ook nog eens langs de mooiste plekjes van Bonn. Redden jullie dit binnen 2 uur? Dan maken jullie kans om een plekje op de Wall of Fame te veroveren! Jullie tocht begint op de Bonngasse, succes!