Laatst geboekte Escape Tour is in Bremen (Deutsch)

Escape Tour Bonaire

Startlocatie: Chachacha Beach

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Het was augustus 1963. De grootste meerdaagse speerviswedstrijd van de Cariben stond op het programma. Captain Don Steward zat in de organisatie en heeft zijn best gedaan om er een mooi evenement van te maken. Op de deelnemerslijst stonden een paar grote namen, waaronder hijzelf, en ook Carel Steensma (Hoofd Vliegdienst van de KLM op Curaçao) had zich aangemeld.

De grote kist vol met wapentuig staat al gereed op de kustlijn van Playa als de duikers zich klaarmaken voor de start. Klokslag 12:00 uur verdwijnt iedereen bewapend met een speer in het helderblauwe water. Maar niet lang daarna kleurt de oceaan rood, bloedrood. Captain Don hapt naar adem, maar dan wordt het plots zwart voor zijn ogen...

Escape the city

Wat is er gebeurd? Is er iemand gewond? En waar zijn alle wapens gebleven? Met de Escape Tour Bonaire treden jullie in de voetsporen van Captain Don. Aan jullie de taak om te achterhalen wat er die dag is gebeurd. De zoektocht begint bij de Chachacha Beach, succes!

Op de scooter of met de auto

De Escape Tour Bonaire is anders dan de andere Escape Tours. Je blijft namelijk niet in één stad, maar dwaalt langs meerdere mooie plekken op het eiland. De route is circa 20 kilometer lang. Hierdoor is deze Escape Tour niet geschikt om wandelend te doen! Pak dus de auto of scooter en ontdek het prachtige eiland. Maar let op: om de opdrachten uit te voeren moet je vaak wel je voertuig verlaten en te voet verder gaan.

Escape Tour Bonaire
Escape Tour Bonaire
Escape Tour Bonaire
Escape Tour Bonaire
Escape Tour Bonaire
Escape Tour Bonaire

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Snelste Team


Snelste tijden
ecommerce
Snelste v/d maand
Dino’s