Laatst geboekte Escape Tour is in Venlo

Ranglijst Escape Tour Bonaire


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Oeterscooter

Oeterscooter

Recordtijd: Bona Beukers

Bona Beukers

Recordtijd: rotterdam Mindescape

rotterdam Mindescape

Recordtijd: Mindescape Rotterdam

4: Mindescape Rotterdam

Recordtijd: Ezel Bitches

5: Ezel Bitches

Recordtijd: gingercunts

6: gingercunts

Recordtijd: team brasserie op de mart

7: team brasserie op de mart

Recordtijd: Cura strijders

8: Cura strijders

Recordtijd: Team Scorpionfish

9: Team Scorpionfish

Recordtijd: De Jansens

10: De Jansens

Recordtijd: Berdat

11: Berdat

Recordtijd: teamfoodie

12: teamfoodie

Recordtijd: De Duikerts

13: De Duikerts

Recordtijd: oudijk

14: oudijk

Recordtijd: De Brabo’s

15: De Brabo’sMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: De Brabo’s

Meeste vragen goed
Poppies


Recordtijd: De Brabo’s

Snelste van de maand
Bona Beukers

Over Escape Tour bonaire


Het was augustus 1963. De grootste meerdaagse speerviswedstrijd van de Cariben stond op het programma. Captain Don Steward zat in de organisatie en heeft zijn best gedaan om er een mooi evenement van te maken. Op de deelnemerslijst stonden een paar grote namen, waaronder hijzelf, en ook Carel Steensma (Hoofd Vliegdienst van de KLM op Curaçao) had zich aangemeld.


De grote kist vol met wapentuig staat al gereed op de kustlijn van Playa als de duikers zich klaarmaken voor de start. Klokslag 12:00 uur verdwijnt iedereen bewapend met een speer in het helderblauwe water. Maar niet lang daarna kleurt de oceaan rood, bloedrood. Captain Don hapt naar adem, maar dan wordt het plots zwart voor zijn ogen...

Escape the city

Wat is er gebeurd? Is er iemand gewond? En waar zijn alle wapens gebleven? Met de Escape Tour Bonaire treden jullie in de voetsporen van Captain Don. Aan jullie de taak om te achterhalen wat er die dag is gebeurd. De zoektocht begint bij de Chachacha Beach, succes!

Op de scooter of met de auto

De Escape Tour Bonaire is anders dan de andere Escape Tours. Je blijft namelijk niet in één stad, maar dwaalt langs meerdere mooie plekken op het eiland. De route is circa 20 kilometer lang. Hierdoor is deze Escape Tour niet geschikt om wandelend te doen! Pak dus de auto of scooter en ontdek het prachtige eiland. Maar let op: om de opdrachten uit te voeren moet je vaak wel je voertuig verlaten en te voet verder gaan.