De laatste boeking is 6 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Barcelona


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Easyclaps

Elisa

De girls

De vrienden van Gerrit

white horn

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Barefefllosuma
Snelste van de maand
Mack’s Harem


Over Escape Tour


Koning Karel II was het zat, al sinds zijn geboorte had hij last van de duivel en daarom besloot hij naar Barcelona te gaan om pastoor Frodoi te gaan bezoeken. Hij kon hem vast en zeker helpen. De pastoor had echter andere ideeën waardoor de koning zich genoodzaakt voelde om Barcelona te ontvluchten. En dat kon alleen via de geheime uitgang! Met de Escape Tour Barcelona kruipen jullie in de huid van de koning en gaan jullie op zoek naar die uitgang.


De niet al te goed bedeelde Koning Karel (buitenproportioneel groot hoofd, spraakgebrek, loopstoornis, slechtziend) was een makkelijk slachtoffer voor de pastoor. Hij maakte daar geniepig misbruik van waardoor de koning in de paniekstand schoot. Koning Karel kreeg weer het gevoel dat hij achtervolgt werd door de duivel waardoor hij binnen 2 uur moest ontsnappen uit deze stad. Kunnen jullie de koning helpen?

Escape the city

Met de Escape Tour Barcelona wanen jullie je terug in de tijd en kruipen jullie in de huid van de koning. De uitgang kunnen jullie vinden door alle vragen goed te beantwoorden, raadsels op te lossen en alle aanwijzingen te ontcijferen. Terwijl jullie met deze citygame door de stad dwalen, komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Barcelona! De zoektocht begint bij de Arc de Triomf en gaat door de wijken Barri Gòtic en Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Succes!