De laatste boeking is 8 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Antalya


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Kikkerbekjes

Kikkerbekjes

Recordtijd: TIKIBAD

TIKIBAD

Recordtijd: Daniel

Daniel

Recordtijd: beratka

4: beratka

Recordtijd: Boompjes

5: Boompjes

Recordtijd: peppi en kokki

6: peppi en kokki

Recordtijd: the Dancing Queens

7: the Dancing Queens

Recordtijd: Smitties

8: Smitties

Recordtijd: Yin&yang

9: Yin&yangMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Yin&yang

Meeste vragen goed
beratka

Over Escape Tour antalya


Terug naar de 15e eeuw. Na het overlijden van zijn grootvader nam prins Şehzade Korkut tijdelijk de macht over in Antalya. Maar de prins had veel vijanden. Zo hadden zijn broer Selim I en de Safawieden, aanhangers van een belangrijke geestelijke Islamitische stroming, grootse plannen om de prins af te zetten.


Toen Korkut lucht kreeg van de snode praktijken van zijn broer moest hij snel schakelen. Zijn grootvader had hem vlak voor zijn overlijden verteld over de geheime uitgang van Antalya. De oude man had alleen geen tijd meer gehad om de exacte locatie met zijn kleinzoon te delen. Terwijl hij zijn laatste adem uitblies zei hij nog wel de woorden: "Als je goed kijkt zie je overal aanwijzingen om je heen".

Escape the city

Treed in de voetsporen van Korkut en ga op zoek naar de geheime uitgang van Antalya. Met onze app dwaal je door de mooiste straten om vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Lukt het jullie om binnen 2 uur de uitgang te vinden? Dan maak je met je team kans op een plekje op de Wall Fame. De zoektocht begint bij de Hadrianuspoort, succes!