Laatst geboekte Escape Tour is in Venlo

Escape Tours Zwitserland


Ga op zoek naar de geheime uitgang van de schilderachtige steden in Zwitserland. Met de Escape Tour leer je de Zwitserse steden op een verrassende manier kennen. Zo wordt jouw citytrip, weekendje weg of vakantie nog leuker!

Zwitserland staat bekend om haar prachtige bergen, Zwitserse zakmessen en chocolade (zoals Toblerone met daarop de bekende Matterhorn). Verken Bern en Zürich met de interactieve app die je door middel van diverse opdrachten aanwijzingen geeft om de geheime uitgang te vinden. Onderweg kom je natuurlijk langs de highlights en de mooiste plekken van de stad.

Je kan de Escape Tour citygame spelen in een team van 2 tot 4 personen. Of strijd met meerdere teams tegen elkaar! Dus trommel je vrienden, familie of collega's op voor een citytrip naar Zwitserland en ga de uitdaging aan. Elke maand komen er wereldwijd nieuwe steden bij.


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?