Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Escape Tours Uruguay


Vind jij de geheime uitgang van de hoofdstad van Uruguay? Met de Escape Tour ontdek je Montevideo op een unieke manier. Dit maakt jouw weekendje weg, vakantie of citytrip helemaal compleet!

Uruguay is een verrassend land met een rijke geschiedenis. Met onze Escape Tour kom je langs de mooiste bezienswaardigheden en leukste straatjes. Natuurlijk probeer je ook de geheime uitgang te vinden door het oplossen van raadsels, vragen en opdrachten. Kun jij binnen 2 uur ontsnappen?

De Escape Tour kun je spelen met 2-4 personen. Ben je met meer? Ga dan de strijd met elkaar aan in meerdere teams! Speel de game samen met je vrienden, familie of collega’s! Nu alleen nog mogelijk in Montevideo, maar misschien binnenkort in nog meer steden in Uruguay!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?