Laatst geboekte Escape Tour is in Nijmegen

Escape Tour Montevideo

Startlocatie: Mercado del Puerto

Boek deze game in de taal:
Nederlands
Engels

Ooit was Uruguay onderdeel van het Spaanse Rijk. In het begin van de 19e eeuw komt José Gervasio Artigas, dé vrijheidsstrijder van Uruguay, met zijn leger in opstand. Hij verslaat de Spaanse troepen en sticht verschillende onafhankelijke provincies.

Brazilië, dat niet lang daarvoor onafhankelijk is geworden van Portugal, pikt dat niet. Uruguay hoort bij hun, vinden ze. Daarom openen zij de jacht op Artigas. De vrijheidsstrijder had zich verschuild in Montevideo maar ziet geen andere mogelijkheid dan zijn eigen stad te ontvluchten. Maar hoe? Hij heeft wel eens gehoord van een geheime uitgang in de stad…

Escape the city

Met de Escape Tour Montevideo duiken jullie in het verhaal van Artigas. Hij moet zo snel mogelijk de stad verlaten voordat de Brazilianen hem vinden. Jullie kunnen hem helpen door in deze citygame alle opdrachten te voltooien, raadsels op te lossen en aanwijzingen te ontcijferen. Terwijl jullie dat doen komen jullie langs de mooiste plekjes van het prachtige Montevideo. De zoektocht begint op het Mercado Del Puerto, succes!

Escape Tour Montevideo
Escape Tour Montevideo
Escape Tour Montevideo
Escape Tour Montevideo

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?

Reviews

Meer reviews