De laatste boeking is 29 minuten geleden.

Escape Tours Slovenië


Vind jij de geheime uitgang van een prachtige stad in Slovenië? De hoofdstad Ljubljana is een echte aanrader! Met de Escape Tour leer je de stad op een verrassende manier kennen. Zo wordt jouw citytrip, weekendje weg of vakantie nog leuker!

Slovenië is het land van de rivieren, grotten, warmwaterbronnen en natuurlijk de mooie steden. De Escape Tour brengt je langs de mooiste plekjes van de stad en ondertussen voer je met je team verschillende opdrachten uit. Lukt het om de juiste antwoorden te geven? Dan verdien je tips over de locatie van de geheime uitgang.

De Escape Tour is geschikt voor ieder soort gezelschap. Speel de game met je partner, familie of vrienden en ga de uitdaging aan. Je kan de citygame spelen in een team van 2 tot 4 personen. Of strijd met meerdere teams tegen elkaar! Ljubljana is op dit moment de enige Escape Tour in Slovenië, maar er komen snel nieuwe steden bij!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?