De laatste boeking is 28 minuten geleden.

Escape Tours Polen


Kan jij binnen 2 uur de uitgang vinden van een Poolse stad? Met de Escape Tour ontdek je Krakau of Warschau op een originele manier! Leuk om te doen tijdens je vakantie, citytrip of weekend weg!

Polen kent een roerige historie die overal terug te zien is. Bekijk de prachtige kastelen en kathedralen, maar vergeet ook de prachtige natuur niet! Aan de hand van een app dwaal je door de sfeervolle straten van de Poolse steden. Onderweg voer je opdrachten uit die je uiteindelijk naar de geheime uitgang leiden. De Escape Tour laat je op een creatieve manier alle Poolse bezienswaardigheden zien!

De Escape Tour kan je met elk gezelschap spelen, zowel met familie, collega’s als vrienden. Je speelt de game in een team van 2-4 personen, maar je kan ook met meerdere teams tegen elkaar strijden! Boek online de game voor Warschau of Krakau en speel wanneer je maar wilt!

Naast deze leuke steden, zijn er nog meer Escape Tours in andere landen en komen er vaak nieuwe games bij!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?