De laatste boeking is 36 minuten geleden.

Escape Tours Oostenrijk


Kan jij de geheime uitgang van de Oostenrijkse steden vinden? Verken bijvoorbeeld Wenen of Salzburg op een unieke manier! De Escape Tour is perfect voor jouw citytrip, weekend weg of vakantie.

Oostenrijk is het land van de apfelstrudel, de prachtige natuur en natuurlijk de grote musici zoals Mozart en Beethoven. Ontdek wat de Oostenrijkse steden nog meer te bieden hebben met deze citygame! Aan de hand van onze app loop je langs de bezienswaardigheden van de Oostenrijkse steden. En onderweg los je raadsels, vragen en opdrachten op die je naar de geheime uitgang leiden!

De citygame is ideaal om te spelen met je collega’s, vrienden of familie. Speel de game gezellig met z’n tweeën of strijd in teams van 2-4 personen tegen elkaar om als eerste uit de stad te ontsnappen! Nu te spelen in Wenen of Salzburg, maar binnenkort misschien nog in een andere Oostenrijkse stad!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?