Laatst gespeelde Escape Tour was in Nijmegen

Escape Tours Chili


Weet jij te ontsnappen uit één van de prachtige Chileense steden? Chili heeft een grote variatie aan landschappen en ligt door haar lengte van 4300 kilometer in verschillende klimaatzones. Naast een duiktrip of skivakantie zijn er prachtige steden te bezoeken, waaronder Santiago.

Chili is het land van de chilipepers en heerlijke wijnen. Met de Escape Tour citygame kom je langs leuke en interessante bezienswaardigheden van de stad. Op je smartphone verschijnen diverse vragen en opdrachten. Geef je de juiste antwoorden? Dan ontvang je aanwijzingen, die naar de geheime uitgang leiden.

Speel de Escape Tour samen met vrienden, familie of collega's. Zijn jullie met meer dan 4 personen? Ga dan in verschillende teams de strijd met elkaar aan. Welk team ontsnapt als eerste uit de stad? Momenteel is Santiago de enige Escape Tour in Chili, maar er komen snel nieuwe steden bij!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?