Laatst geboekte Escape Tour is in Den Bosch

Escape Tour Santiago

Startlocatie: Museo de Arte Colonial de San Francisco

Boek deze game in de taal:
Nederlands

In 1904 werd de beroemde Chileense dichter Pablo Neruda geboren. Al snel ontdekte hij zijn passie voor taal en op zijn zestiende verscheen zijn eerste dichtbundel. Omdat het schrijven niet genoeg geld in het laadje bracht moest hij het over een andere boeg gooien, en werd hij diplomaat.

Voor zijn werk reisde hij de hele wereld over. In 1943 keerde Neruda terug naar Chili, waar hij steeds meer politieke status kreeg en lid werd van de Chileense Communistische Partij. Dat hij niet op zijn mondje was gevallen werd goed duidelijk toen president González Videla een mijnwerkersstaking liet neerslaan. Neruda was hier fel op tegen en liet dat merken ook! Met als gevolg dat hij direct moest onderduiken.

Escape the city

Stap in het verhaal van de dichter die na twee jaar onderduiken probeert te ontsnappen via de geheime uitgang van Santiago. Met de smartphone in de hand gaan jullie vragen beantwoorden en raadsels oplossen om aanwijzingen te verzamelen. Zetten jullie de snelste tijd van deze citygame neer? Dan vereeuwigen jullie jezelf op de Wall of Fame! De zoektocht begint bij Museo de Arte Colonial de San Francisco, succes!

Escape Tour Santiago
Escape Tour Santiago
Escape Tour Santiago
Escape Tour Santiago
Escape Tour Santiago
Escape Tour Santiago

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?