Laatst gespeelde Escape Tour was in Utrecht

Escape Tours Bonaire


Kan jij ontsnappen van één van de prachtige ABC-eilanden? Met de Escape Tour ontdek je Bonaire of Curaçao op een unieke manier. Zo wordt jouw vakantie met familie en vrienden naar de zon nog leuker!

Bonaire en Curaçao staan natuurlijk bekend om de heerlijke witte stranden en de mooie onderwaterwereld. Maar met de Escape Tour leer je de eilanden nog beter kennen. Knusse straatjes en leuke gekleurde huisjes, je komt het allemaal tegen tijdens de wandeling over het eiland. Je speelt de game op je eigen smartphone. Onze app leidt je langs de mooiste plekjes en toont onderweg raadsels, opdrachten en aanwijzingen op het scherm.

Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op zoek naar de geheime uitgang en probeer binnen 2 uur van het eiland te ontsnappen. Alleen dan maken jullie kans op een felbegeerd plekje op de Wall of Fame! De game is makkelijk online te boeken en kun je daarna starten wanneer je wil.

Momenteel kun je Bonaire en Curaçao spelen, maar achter de schermen zijn we druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe Escape Tours. Wie weet is er binnenkort ook een citygame op Aruba. Houd onze website daarom goed in de gaten!


StedenWat is een Escape Tour?


Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad binnen 2 uur te vinden. Een Escape Tour is een unieke manier om samen met vrienden of familie een stad te ontdekken. Aan de hand van onze app dwaal je door de stad op zoek naar hints.

Beantwoord diverse vragen en voer leuke opdrachten uit. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en bijbehorende opdrachten.

In het kort:


Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?