De laatste boeking is 2 uur geleden.

Wat te doen op Texel?


Wat te doen op Texel? Ontdek Texel op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Texel om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Texel is één van de populairste Escape Tours. Dat is niet voor niks! Je komt namelijk door meerdere leuke dorpjes van Texel, zoals Den Burg. Maar daarnaast kan je ook genieten van de natuur. Omdat deze Escape Tour met de fiets of de auto wordt gedaan, zie je een groot deel van het eiland. Dat is natuurlijk wat je wil als je iets gaat doen op Texel. Door het verhaal en de opdrachten wordt je meegenomen in de geschiedenis van Texel. Zo duik je in het verhaal van Michiel de Ruyter, Neeltje en Cornelis ten tijde van de VOC.

Wat te doen op Texel? De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Texel! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape Tour is een activiteit die je kunt doen als familie-uitje, vriendenuitje of bedrijfsuitje, maar is ook leuk voor een vrijgezellenfeest. Makkelijk te organiseren en ook nog eens heel gezellig. Of je nou een dagje of een weekendje weg naar Texel gaat, een escape tour is dé manier om het eiland te leren kennen. Zoek dus niet verder naar wat je kan doen op Texel, maar boek nu een Escape Tour en speel hem op het moment dat het jou uitkomt!


Escape Tours in (de buurt van) Texel:


Escape tour in Texel

Texel

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?