De laatste boeking is 24 minuten geleden.

Wat te doen in Nijmegen?


Wat te doen in Nijmegen? Ontdek Nijmegen op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Nijmegen om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Een dagje of weekendje weg naar Nijmegen maak je extra leuk met de Escape Tour! Zo zie je leuke straatjes, oude gebouwen en het mooie uitzicht op de rivier. Om het extra spannend te maken, wordt je meegenomen in het verhaal van Johan. Hij is één van de gebroeders van Lymborch en vlucht om zijn straf te ontkomen. Helpen jullie hem de stad uit?

Wat te doen in Nijmegen? De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Nijmegen! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Wat te doen in Nijmegen is nu geen vraag meer voor jou! De vragen en opdrachten zijn geschikt voor alle leeftijden. Speel de Escape Tour met een teamuitje, familiedag of vrijgezellenfeest; het kan allemaal! Wanneer moet jij weer wat leuks organiseren?


Escape Tours in (de buurt van) Nijmegen:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?