Laatst geboekte Escape Tour is in Arnhem

Wat te doen in Groningen?


Wat te doen in Groningen? Ontdek Groningen op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Groningen om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Er is veel te zien en te doen in Groningen, maar De Escape Tour is wel een hele leuke activiteit! Zo kom je op de allerleukste plekjes én ga je aan de slag met spannende opdrachten. Aan de hand van Sjoerds aanwijzingen zoeken jullie de geheime uitgang waardoor Bommen Berend in 1672 is ontsnapt… Kunnen jullie hem wel vinden?

Wat te doen in Groningen? De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Groningen! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape Tour is een van de leukste activiteiten om te doen in Groningen. Het is ideaal om te combineren met andere activiteiten en makkelijk te plannen. Trommel je vrienden, collega’s of familie op, boek een escape Tour en geniet van een dagje uit!

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?