Laatst geboekte Escape Tour is in Leuven

Wat te doen in Deventer?


Hey! Weet je wat er te doen is in Deventer? Een super leuke en gezellige Escape Tour! Een Escape Tour is een unieke manier om samen met collega’s, vrienden en of familie Deventer te ontdekken. Probeer in het gezellige Deventer een geheime uitgang te vinden. Lukt jullie dit binnen 2 uur?

Alle instructies krijg je via de mail, je speelt de game op je eigen smartphone, er is dus geen begeleider ter plaatse en dus kan je de citygame starten wanneer je wil! Zoek dus niet verder naar wat er voor leuks te doen is in Deventer! Met de Escape Tour verzeker je je van een leuke activiteit waarbij je allerlei opdrachten moet voltooien en vragen juist beantwoorden zodat je Deventer binnen de tijd kan ontsnappen.

De Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren. Je kan de citygame al spelen in teams van 2-5 personen, en met meerdere teams kan je ook tegen elkaar strijden! Vindt jouw team binnen 2 uur de geheime uitgang, dan verdien je natuurlijk een plekje op de Wall of Fame van Deventer.


Escape Tours in (de buurt van) Deventer:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?
Escape tour in Zutphen Escape tour in Zutphen