Laatst gespeelde Escape Tour was in Naarden

Wat te doen in Apeldoorn?


Wat te doen in Apeldoorn? Ontdek Apeldoorn op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Apeldoorn om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

Weet je niet wat te doen in Apeldoorn? Speel de Escape Tour en kom op de leukste plekjes. Van bezienswaardigheden tot kleine steegjes, het komt allemaal voorbij! Daarnaast gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Willem II. Omdat hij wel eens in de problemen kwam, liet hij een gangenstelsel bouwen. Kunnen jullie dit familiegeheim ontrafelen?

Wat te doen in Apeldoorn? De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Apeldoorn! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

De Escape Tour is leuk om te doen als vriendenuitje, teamuitje of familie-uitje. Wat je ook organiseert, met de Escape Tour zit je altijd goed. De leuke vragen en grappige opdrachten zorgen voor gezelligheid en door de unieke plekjes is het altijd weer een verrassing waar je terecht komt. Regel jij binnenkort een dagje weg?


Escape Tours in (de buurt van) Apeldoorn:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?