Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Wat te doen in Amersfoort?


Wat te doen in Amersfoort? Ontdek Amersfoort op een unieke manier met de Escape Tour citygame! Ga samen met je vrienden, familie of collega’s op avontuur en kom op plekjes waar je normaal niet zou komen. Aan de hand van onze app dwaal je langs de mooiste bezienswaardigheden van Amersfoort om diverse opdrachten uit te voeren. Doen jullie het goed? Dan krijgen jullie nieuwe cryptische aanwijzingen die jullie leiden naar de geheime uitgang van de stad. Een Escape Tour is een leuke activiteit voor elk soort gezelschap en is gemakkelijk te organiseren.

De Escape Tour Amersfoort staat in de top 5 van de leukste steden! Amersfoort zit namelijk vol met knusse boetiekjes, historische gebouwen en kleine zijstraatjes. De Escape Tour is daarom super leuk om te doen in Amersfoort! Jullie maken kennis met legeraanvoerder Ernesto Montecuccoli die iets heeft gehoord over de geheime uitgang. Helpen jullie hem die te vinden?

Wat te doen in Amersfoort? De "escape the citygame" is al te spelen vanaf 2 personen en je kan in teams van 2-4 personen ook tegen elkaar strijden! Het doel is om de uitgang binnen 2 uur te vinden, lukt dat niet? Dan heb je het niet gehaald, maar heb je nog wel de mogelijkheid om de game af te maken. Alle instructies krijg je via de mail en de app, je kan dus starten wanneer het jullie uitkomt. Perfect om te combineren met een gezellig etentje in Amersfoort! En vinden jullie op tijd de uitgang? Dan worden jullie misschien wel opgenomen op de Wall of Fame.

Wat te doen in Amersfoort? Dat is voor jullie geen vraag meer! Ga de uitdaging aan en geniet van een dagje uit met familie, vrienden of collega’s. Zorg dat je de uitgang binnen 2 uur haalt en vier de overwinning!


Escape Tours in (de buurt van) Amersfoort:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?