De laatste boeking is 56 minuten geleden.

Vrijgezellenfeest in Zwolle


Op zoek naar een origineel vrijgezellenfeest in Zwolle? Dan ben je hier aan het juiste adres. De Escape Tour staat al voor jullie klaar! Dwaal door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Hilariteit en gezelligheid is een zekerheidje tijdens jullie vrijgezellenfeest!

Net als bij een escape room moet je leuke vragen beantwoorden, opdrachten voltooien en de aanwijzingen ontcijferen. De Escape Tour Zwolle speelt zich echter niet af in een donkere kamer, maar in het gezellige centrum van Zwolle. Tijdens de game ontdek je de stad dus ook nog op een leuke manier, want je komt langs de leukste plekjes.

Een ander voordeel is dat je deze activiteit tijdens jullie vrijgezellenfeest elk moment van de dag kan starten. Er is geen begeleider nodig want je krijgt alle instructies en informatie via de mail, en je speelt de game heel gemakkelijk op je eigen smartphone. Lachend door de stad en ideaal om met andere activiteiten te combineren. Dit is het vrijgezellenfeest in Zwolle wat jij zoekt!


Escape Tours in (de buurt van) Zwolle:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?
Escape tour in Zwolle (Familie) Escape tour in Zwolle (Familie)