Laatst gespeelde Escape Tour was in Eindhoven

Vrijgezellenfeest in Groningen


Wanneer wil jij de activiteit van het vrijgezellenfeestje in Groningen starten? Direct, morgen, volgende week of over een maand? Het maakt ons niet uit! Met de Escape Tour start je gewoon wanneer jij wilt! Met deze leuke activiteit ontdek je groningen op een totaal andere manier en je bent bezig met een plezierige strijd tegen de klok.

Ga de plaatselijke uitdaging aan en probeer de geheime uitgang van de stad te vinden. Hoe vind je de uitgang? Door diverse vragen en leuke opdrachten in de binnenstad uit te voeren! De citygame is al te spelen in teams van 2-5 personen, en met meerdere teams kan je ook tegen elkaar strijden! De game duurt maximaal 2 uur en je krijgt alle instructies en informatie via de mail en de app!

Waarom ben je dan ondertussen ook nog op de tijd aan het letten? Als je de geheime uitgang binnen 2 uur vindt, dan verdien je een plekje op onze Wall of Fame! Tijdens jullie vrijgezellenfeest en de Escape Tour zal veel gelachen worden en het is makkelijk te combineren met andere activiteiten en het bijbehorende avondje stappen!


Escape Tours in (de buurt van) Groningen:


In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. 2 uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?
Escape tour in Groningen Escape tour in Groningen