Laatst geboekte Escape Tour is in Haarlem

Uitjes in Utrecht


Er zijn natuurlijk heel veel leuke uitje in Utrecht maar maar niks is leuker dan een geweldige Escape Tour: een leuke citygame voor alle leeftijden waarbij je de stad op een leuke manier ontdekt. Een leuke actieve manier om de stad te leren kenen op een geheel andere manier!

De game duurt maximaal 2 uur, alle instructies krijg je via de mail en de app waardoor er geen begeleiding ter plaatse nodig is. Je kan dus elk moment van de dag van start gaan. Lachend loop je door de stad om diverse vragen te beantwoorden en leuke opdrachten uit te voeren. Doe je het goed? Dan krijg je nieuwe aanwijzingen die je leiden naar de geheime uitgang van de stad. Vind de geheime uitgang van Utrecht en verdienen de felbegeerde plekje op onze Wall of Fame!

Wat maakt dit uitje zo leuk vergeleken de andere uitjes in Utrecht? Het is grappig, er is een plezierige strijd, het is voor alle leeftijden, het is actief en je leert de stad beter kennen! Beter kan toch niet?! Perfect dus voor een uitje in Utrecht met vrienden, familie of collega’s.

In het kort:

Start de game wanneer je wil
Ca. uur
2-4 personen (per team)
€ 29,95 per team
Heb je vragen? Bekijk hier de antwoorden
Ben je met een grote groep?