De laatste boeking is 1 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Zagreb


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team Yoda

Team Yoda

Recordtijd: Zalmforel

Zalmforel

Recordtijd: Dwinnaars

Dwinnaars

Recordtijd: Radler 2024

4: Radler 2024

Recordtijd: BergenopDelft

5: BergenopDelft

Recordtijd: Jut & Jul

6: Jut & Jul

Recordtijd: drefol Bosma

7: drefol Bosma

Recordtijd: KaYa

8: KaYa

Recordtijd: Splicani

9: Splicani

Recordtijd: Diemen laat je horen!

10: Diemen laat je horen!

Recordtijd: Thijs en zijn babes

11: Thijs en zijn babes

Recordtijd: bombaclat

12: bombaclat

Recordtijd: De4SterkeEersels

13: De4SterkeEersels

Recordtijd: Fam.Tokkie

14: Fam.Tokkie

Recordtijd: Team Willie

15: Team WillieMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Team Willie

Meeste vragen goed
Dynamo Maes Maris


Recordtijd: Team Willie

Snelste van de maand
Oostzaan

Over Escape Tour zagreb


Josip Jelačić wandelt door een park in Zagreb. Eindelijk even rust! De afgelopen jaren zijn behoorlijk heftig geweest. De Kroaten zijn blij met hem als landvoogd, maar de vele oorlogen met Hongarije hebben ook vijanden opgeleverd. Josip voelt zich nergens meer veilig en denkt overal spionnen te zien. Hij heeft zelfs tunnels onder zijn huis laten bouwen zodat hij makkelijk kan ontsnappen.


Plotseling ziet Josip dat één van zijn lijfwachten zich een beetje vreemd gedraagt. Is het een Hongaarse spion of speelt zijn paranoia weer op? Het antwoord weet hij niet, maar zijn gevoel zegt genoeg: hij moet de stad uit! Maar hoe? De lijfwachten weten van de tunnels, dus dat is geen optie. Maar zijn overgrootvader heeft weleens gesproken over een geheime uitgang. Die moet hij vinden!

Escape the city

Kruip in de huid van Josip en ga op zoek naar de geheime uitgang van Zagreb. Deze citygame zit vol leuke opdrachten, uitdagende raadsels en cryptische aanwijzingen. Ondertussen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De Escape Tour start bij Hrvatske Željeznice, succes!