De laatste boeking is 2 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Zagreb


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team Yoda

Team Yoda

Recordtijd: BergenopDelft

BergenopDelft

Recordtijd: Jut & Jul

Jut & Jul

Recordtijd: drefol Bosma

4: drefol Bosma

Recordtijd: KaYa

5: KaYa

Recordtijd: Diemen laat je horen!

6: Diemen laat je horen!

Recordtijd: De4SterkeEersels

7: De4SterkeEersels

Recordtijd: Fam.Tokkie

8: Fam.Tokkie

Recordtijd: De Eitjes

9: De Eitjes

Recordtijd: Potje

10: Potje

Recordtijd: Team Omišalj

11: Team Omišalj

Recordtijd: Dynamo Maes Maris

12: Dynamo Maes Maris

Recordtijd: Capibarovic

13: Capibarovic

Recordtijd: tglsd

14: tglsd

Recordtijd: FENEG

15: FENEGMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: FENEG

Meeste vragen goed
Dynamo Maes Maris

Over Escape Tour zagreb


Josip Jelačić wandelt door een park in Zagreb. Eindelijk even rust! De afgelopen jaren zijn behoorlijk heftig geweest. De Kroaten zijn blij met hem als landvoogd, maar de vele oorlogen met Hongarije hebben ook vijanden opgeleverd. Josip voelt zich nergens meer veilig en denkt overal spionnen te zien. Hij heeft zelfs tunnels onder zijn huis laten bouwen zodat hij makkelijk kan ontsnappen.


Plotseling ziet Josip dat één van zijn lijfwachten zich een beetje vreemd gedraagt. Is het een Hongaarse spion of speelt zijn paranoia weer op? Het antwoord weet hij niet, maar zijn gevoel zegt genoeg: hij moet de stad uit! Maar hoe? De lijfwachten weten van de tunnels, dus dat is geen optie. Maar zijn overgrootvader heeft weleens gesproken over een geheime uitgang. Die moet hij vinden!

Escape the city

Kruip in de huid van Josip en ga op zoek naar de geheime uitgang van Zagreb. Deze citygame zit vol leuke opdrachten, uitdagende raadsels en cryptische aanwijzingen. Ondertussen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! De Escape Tour start bij Hrvatske Željeznice, succes!