Laatst geboekte Escape Tour is in Gorinchem

Ranglijst Escape Tour Warschau


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Kids of the getto

Kids of the getto

Recordtijd: Soof en Liss

Soof en Liss

Recordtijd: kruithof dat maakt t...

kruithof dat maakt t...

Recordtijd: Dutches

4: Dutches

Recordtijd: kaaijtjes

5: kaaijtjes

Recordtijd: POLEN MDM

6: POLEN MDM

Recordtijd: SenR

7: SenR

Recordtijd: u0141osie

8: u0141osie

Recordtijd: lalimoring

9: lalimoring

Recordtijd: S&L

10: S&L

Recordtijd: De molentjes

11: De molentjes

Recordtijd: tondy

12: tondy

Recordtijd: Aaron

13: Aaron

Recordtijd: friends

14: friends

Recordtijd: warschau walkers

15: warschau walkersMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: warschau walkers

Meeste vragen goed
friends

Over Escape Tour warschau


Als je in Warschau bent ontkom je niet aan de tragische historie van de stad en de welbekende getto van Warschau. Met de Escape Tour Warschau duik je in het bijzondere verhaal van Irena Sendler, een bijzondere vrouw met maar één missie: het redden van zo veel mogelijk kinderen uit de getto van Warschau, ongeacht hun religie of nationaliteit.


Irena was slim en had meerdere manieren om zo veel mogelijk kinderen ongezien de getto uit te krijgen, hiervoor had ze vaak een 'geheime uitgang' nodig. Tijdens de Escape Tour van Warschau worden jullie meegenomen in een tour door een stukje geschiedenis van Warschau. Jullie krijgen de kans om op plekken te komen waar Irena tijdens de tweede wereldoorlog heeft gelopen, om vervolgens de stad via de geheime uitgang te verlaten! Hiervoor krijgen jullie 2 uur de tijd.

Escape the city

Hoe jullie die uitgang kunnen bereiken? Los alle raadsels op, voltooi de opdrachten en ontcijfer alle cryptische aanwijzingen in deze citygame. Vinden jullie binnen 2 uur de uitgang? Dan verdien jullie een plekje op onze Wall of Fame! Terwijl jullie hier mee bezig zijn komen jullie langs de mooiste plekjes van Warschau, en komen jullie meer te weten over deze gave stad. De zoektocht begint bij het Paleis van Cultuur en Wetenschap, succes!