Laatst geboekte Escape Tour is in Gouda

Ranglijst Escape Tour Volendam


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: De jan smitjez

De jan smitjez

Recordtijd: silol

silol

Recordtijd: Lekkerbekjes

Lekkerbekjes

Recordtijd: Palingsnuivers

4: Palingsnuivers

Recordtijd: Schwannies

5: Schwannies

Recordtijd: melingo

6: melingo

Recordtijd: OVolendam Fiets

7: OVolendam Fiets

Recordtijd: Mollies

8: Mollies

Recordtijd: Team 5

9: Team 5

Recordtijd: Team Mierlo

10: Team Mierlo

Recordtijd: Jan en Anny

11: Jan en Anny

Recordtijd: Suite

12: Suite

Recordtijd: De losers

13: De losers

Recordtijd: group 3

14: group 3

Recordtijd: De padel queens

15: De padel queensMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: De padel queens

Meeste vragen goed
BPS GIRLS


Recordtijd: De padel queens

Snelste van de maand
Erik en Caro

Over Escape Tour volendam


De eeuwig vrijgezelle Volendammer Piet Tol, ook wel de Waffel genoemd, had het voor mekaar. Na een gezellige avond in de kroeg had hij Teunie, de dochter van de burgemeester van Marken, aan de haak geslagen! Al snel bleek dat ze zwanger was en dus mocht de Waffel weer naar Marken om zijn zoontje te bewonderen. Hij zag zijn zoontje en bedacht zich geen moment, die moet opgroeien in Volendam!


Teunie was niet meer te troosten, ze had kunnen weten dat die schreeuwlelijk haar zoontje mee terug zou nemen. Ze moest en zal hem terugkrijgen en vertrok naar Volendam! Met de Escape Tour Volendam kruipen jullie in de huid van Teunie en proberen jullie samen met haar zoontje Klaassie Volendam ongemerkt te verlaten. Dat moest snel gebeuren en kan natuurlijk alleen via de geheime uitgang van de stad… Jullie hebben, net als Teunie, maar 2 uur de tijd!

Escape the city

Om de geheime uitgang te vinden moeten jullie eerst alle opdrachten voltooien, raadsels oplossen en aanwijzingen ontcijferen. Aan de hand van onze app dwalen jullie door het pittoreske Volendam waardoor je ook nog langs de leukste plekjes komt! De citygame begint bij Parkeerplaats Slobbeland, succes!