Laatst gespeelde Escape Tour was in Den Haag

Ranglijst Escape Tour Volendam


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: silol

silol

Recordtijd: Lekkerbekjes

Lekkerbekjes

Recordtijd: Palingsnuivers

Palingsnuivers

Recordtijd: Schwannies

4: Schwannies

Recordtijd: melingo

5: melingo

Recordtijd: OVolendam Fiets

6: OVolendam Fiets

Recordtijd: Mollies

7: Mollies

Recordtijd: Team 5

8: Team 5

Recordtijd: Team Mierlo

9: Team Mierlo

Recordtijd: Jan en Anny

10: Jan en Anny

Recordtijd: Suite

11: Suite

Recordtijd: group 3

12: group 3

Recordtijd: De padel queens

13: De padel queens

Recordtijd: nielswounietmee

14: nielswounietmee

Recordtijd: 300Monty

15: 300MontyMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: 300Monty

Meeste vragen goed
Jomakids


Recordtijd: 300Monty

Snelste van de maand
Mutsen

Over Escape Tour volendam


De eeuwig vrijgezelle Volendammer Piet Tol, ook wel de Waffel genoemd, had het voor mekaar. Na een gezellige avond in de kroeg had hij Teunie, de dochter van de burgemeester van Marken, aan de haak geslagen! Al snel bleek dat ze zwanger was en dus mocht de Waffel weer naar Marken om zijn zoontje te bewonderen. Hij zag zijn zoontje en bedacht zich geen moment, die moet opgroeien in Volendam!


Teunie was niet meer te troosten, ze had kunnen weten dat die schreeuwlelijk haar zoontje mee terug zou nemen. Ze moest en zal hem terugkrijgen en vertrok naar Volendam! Met de Escape Tour Volendam kruipen jullie in de huid van Teunie en proberen jullie samen met haar zoontje Klaassie Volendam ongemerkt te verlaten. Dat moest snel gebeuren en kan natuurlijk alleen via de geheime uitgang van de stad… Jullie hebben, net als Teunie, maar 2 uur de tijd!

Escape the city

Om de geheime uitgang te vinden moeten jullie eerst alle opdrachten voltooien, raadsels oplossen en aanwijzingen ontcijferen. Aan de hand van onze app dwalen jullie door het pittoreske Volendam waardoor je ook nog langs de leukste plekjes komt! De citygame begint bij Parkeerplaats Slobbeland, succes!