Laatst geboekte Escape Tour is in Gouda

Ranglijst Escape Tour Utrecht


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Mank Hoonen

Meisjesmetijsjes

Team ITO AKA Arturito

De Drielen

Team één

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
de kouwe kant
Snelste van de maand
Meer voor mannen


Over Escape Tour


Utrecht kent talloze verhalen en legendes en Bisschop Willibrord is er daar één van. Met de Escape Tour Utrecht schieten jullie Willibrord te hulp om de geheime uitgang van de stad te vinden. Zetten jullie de snelste tijd van de Escape Tour Utrecht neer?


In het jaar 714 na Christus werd Utrecht opgeschrikt door de plotselinge dood van Anna van Asperen. De geruchten gingen dat Francois, de linkerhand van de koning Radbod, er iets mee te maken had. Hoe ging Francois dit probleem oplossen? Daar had hij de bisschop Willibrord voor nodig, hij had tenslotte de laatste biechten van Anna gehoord en wist maar al te goed wat er was gebeurd.

Escape the city

Willibrord was als de dood dat Francois hem erbij betrekt en gaat op de vlucht. Binnen 2 uur moet hij de stad uit zijn en dat kan alleen via de geheime uitgang. Met de Escape Tour Utrecht gaan jullie terug in de tijd en helpen jullie Willibrord om binnen de tijd de geheime uitgang te vinden. De citygame begint op de Weesbrug in Utrecht, succes!