Laatst geboekte Escape Tour is in Harderwijk

Ranglijst Escape Tour Toulouse


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: El patron

El patron

Recordtijd: Reest

Reest

Recordtijd: HaBeDaKi

HaBeDaKi

Recordtijd: De Kokkies

4: De Kokkies

Recordtijd: Team broccoli

5: Team broccoli

Recordtijd: Mathijs en Nadie

6: Mathijs en Nadie

Recordtijd: team Romeo

7: team Romeo

Recordtijd: Pluisjes

8: Pluisjes

Recordtijd: De touliese

9: De touliese

Recordtijd: Ernyse

10: Ernyse

Recordtijd: Santa Casu

11: Santa Casu

Recordtijd: Stach

12: Stach

Recordtijd: Labudzik

13: Labudzik

Recordtijd: Romy

14: Romy

Recordtijd: Santa ricotta

15: Santa ricottaMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Santa ricotta

Meeste vragen goed
Labudzik


Recordtijd: Santa ricotta

Snelste van de maand
Reest

Over Escape Tour toulouse


Patrice Alègre, zoon van een politieagent en een kapster, heeft geen makkelijke jeugd gehad. Al sinds zijn 13e was hij te vinden in de straten van Toulouse. Het zwerversbestaan had hem geen goed gedaan. De donkere kringen rond zijn ogen, grove huid en verbitterde blik zeiden genoeg. Heel gek was het dan ook niet dat Patrice werd verdacht van het vermoorden van meerdere vrouwen. Het was de politie alleen nog niet gelukt om het hem hiervoor op te pakken.


In 1997 kwam er opnieuw een melding over Patrice binnen. De seriemoordenaar zou weer hebben toegeslagen. Zijn strafblad was inmiddels zo lang geworden dat als hij zou worden gepakt hij de rest van zijn leven de cel in moest. Maar dat wilde de zwerver natuurlijk koste wat kost voorkomen. In het criminele circuit had Patrice zijn concullega's weleens horen smoezen over een geheime uitgang. Dat kon nu weleens zijn redding zijn!

Escape the city

Kruip in de huid van Patrice en probeer Toulouse ongezien te verlaten. Jullie moeten hiervoor op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Met de smartphone in de hand dwalen jullie langs de mooiste plekjes op zoek naar opdrachten, raadsels en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? De zoektocht begint bij Pierre Goudouli Garden, succes!