Laatst gespeelde Escape Tour was in Zwolle

Ranglijst Escape Tour Texel


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Raas

Raas

Recordtijd: Waldpyk

Waldpyk

Recordtijd: familie Blok

familie Blok

Recordtijd: 300Monty

4: 300Monty

Recordtijd: Team Yoda

5: Team Yoda

Recordtijd: LUMC Team 2

6: LUMC Team 2

Recordtijd: Team Alfa

7: Team Alfa

Recordtijd: bende van elende

8: bende van elende

Recordtijd: De bepjes

9: De bepjes

Recordtijd: Team stadsduif

10: Team stadsduif

Recordtijd: Team grutte Pier

11: Team grutte Pier

Recordtijd: Team Bruijne fruitschaal

12: Team Bruijne fruitschaal

Recordtijd: de cappuchons

13: de cappuchons

Recordtijd: The vibes

14: The vibes

Recordtijd: Zeehondjes1527

15: Zeehondjes1527Meer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Zeehondjes1527

Meeste vragen goed
Zaal


Recordtijd: Zeehondjes1527

Snelste van de maand
de ruyters

Over Escape Tour texel


In het jaar 1669 was het prachtige eiland Texel een belangrijke vertrek- en aanvoerhaven van de V.O.C. Als het weer niet toe liet om het water op te gaan bivakkeerden de zeelui op het eiland, waar uiteraard veel feestjes bij hoorden. Michiel de Ruyter hield ook wel van een feestje, en dan het liefst in de herberg waar Neeltje Bakker werkte. Na het zoveelste uitbundige feest raakt Neeltje, terwijl haar man Cornelis op zee is, zwanger van Michiel. Een paar maanden later is Cornelis terug en er valt hem iets op…


Neeltje is ruim acht maanden zwanger. Cornelis heeft de rekensom snel gemaakt: dit is niet zijn baby! De liefde tussen Neeltje en Cornelis is niet te breken, en daarom zet Cornelis zijn zinnen op het vinden van Michiel. De admiraal moet definitief uit hun leven verdwijnen. Al snel krijgt Michiel lucht van de woedende Cornelis. Met zijn schip de haven verlaten is geen optie, dus moet Michiel het hebben van één van Texels best bewaarde geheimen: de verborgen uitgang.

Escape the city

Met de Escape Tour Texel treden jullie in de voetsporen van Michiel de Ruyter en proberen jullie Texel ongezien te verlaten. Aan de hand van de app dwaal je over een gedeelte van het eiland en langs verschillende dorpjes, opzoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten in deze citygame goed voltooien leiden de aanwijzingen je naar de geheime locatie waar je van het eiland kan ontsnappen. De zoektocht begint bij Vogelenzang 21 in Den Burg, succes!

Op de fiets of met de auto

De Escape Tour Texel is niet zoals al de andere Escape Tours. Je dwaalt namelijk niet door één stad, maar door meerdere dorpjes. De route is circa 16 kilometer lang. Hierdoor is de Escape Tour niet geschikt om wandelend te doen! Pak dus de fiets, scooter of auto en ontdek het eiland eens op een andere manier. Maar let op, om de opdrachten te voltooien moet je soms wel het voertuig verlaten en te voet verder gaan.