De laatste boeking is 1 minuut geleden.

Ranglijst Escape Tour Texel


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Raas

Raas

Recordtijd: Waldpyk

Waldpyk

Recordtijd: familie Blok

familie Blok

Recordtijd: 300Monty

4: 300Monty

Recordtijd: Team Yoda

5: Team Yoda

Recordtijd: LUMC Team 2

6: LUMC Team 2

Recordtijd: Team Alfa

7: Team Alfa

Recordtijd: bende van elende

8: bende van elende

Recordtijd: Team stadsduif

9: Team stadsduif

Recordtijd: Team grutte Pier

10: Team grutte Pier

Recordtijd: Team Bruijne fruitschaal

11: Team Bruijne fruitschaal

Recordtijd: de cappuchons

12: de cappuchons

Recordtijd: The vibes

13: The vibes

Recordtijd: Zeehondjes1527

14: Zeehondjes1527

Recordtijd: Van gisteren

15: Van gisterenMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Van gisteren

Meeste vragen goed
Peels


Recordtijd: Van gisteren

Snelste van de maand
Team #winnaars

Over Escape Tour texel


In het jaar 1669 was het prachtige eiland Texel een belangrijke vertrek- en aanvoerhaven van de V.O.C. Als het weer niet toe liet om de oceanen op te gaan bivakkeerden de zeelui op het eiland, waar uiteraard veel feestjes bij hoorde. Michiel de Ruyter hield ook wel van een feestje op Texel, dat blijkt wel uit het verhaal van deze bijzondere Escape Tour.


Michiel zijn favoriete plek voor een feestje was de herberg waar Neeltje Bakker achter de bar werkte. Na een uitbundige nacht feesten raakte Neeltje, ondanks dat ze getrouwd was met Cornelis, zwanger van Michiel de Ruyter. De liefde tussen Neeltje en Cornelis was niet te breken, en daarom waren ze beide woest op Michiel. Ze besloten Michiel niet om te leggen, maar van zijn meest persoonlijke bezittingen te stelen! Michiel ontdekte de diefstal en opende een jacht op het koppel.

Escape the city

Met de Escape Tour Texel treden jullie in de voetsporen van Neeltje en Cornelis en proberen jullie binnen 2 uur Texel ongezien te verlaten. Aan de hand van de app dwaal je over een gedeelte van het eiland en langs verschillende dorpjes, opzoek naar aanwijzingen. Als jullie alle opdrachten in deze citygame goed voltooien leiden de aanwijzingen je naar de geheime locatie waar je van het eiland kan ontsnappen. De zoektocht begint bij Vogelenzang 21 in Den Burg, succes!

Op de fiets of met de auto

De Escape Tour Texel is niet zoals al de andere Escape Tours. Je dwaalt namelijk niet door één stad, maar door meerdere dorpjes. De route is circa 16 kilometer lang. Hierdoor is de Escape Tour niet geschikt om wandelend te doen! Pak dus de fiets, scooter of auto en ontdek het eiland eens op een andere manier. Maar let op, om de opdrachten te voltooien moet je soms wel het voertuig verlaten en te voet verder gaan.