De laatste boeking is 6 uur geleden.

Ranglijst Escape Tour Straatsburg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Wicked Smart

Jur en Jet

Streetwise

The Allgoods

zweteweer

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Fromage
Snelste van de maand
TielenTon


Over Escape Tour


Frau Troffea was een onopvallende verschijning in Straatsburg. Sinds haar 17e werkte ze als serveerster in de belangrijkste herberg van de stad, waar vooral handelslieden en adel te vinden waren. Elke avond werd er flink gefeest en gedronken. Troffea was dan ook vaak dansend op de bar te vinden, om te eindigen in het bed van één van de gasten.


In 1518 besloot Troffea het roer om te gooien en meer aan zichzelf te denken. Dansen, daar was ze goed in. En voordat ze het wist stond ze midden in het centrum zwierige bewegingen te maken. Het duurde niet lang voordat mensen met haar mee gingen doen. Het werd een waar volksfeest dat uiteindelijk maanden duurde, tot ongenoegen van het stadsbestuur. Mensen die non-stop aan het dansen zijn, die moeten worden opgesloten in het gekkenhuis. Dat was het teken voor Troffea om de stad te ontvluchten!

Escape the city

Net als Troffea gaan jullie op zoek naar de geheime uitgang van Straatsburg. De citygame brengt je via smalle straatjes en verscholen doorgangen langs de mooiste plekjes van de stad. Jullie hebben 2 uur de tijd om het mysterie te ontrafelen. Redden jullie het binnen de tijd? Dan is de beloning een plekje op de felbegeerde Wall of Fame. De Escape Tour Straatsburg begint bij het standbeeld van Charles Adolphe Wurtz, succes!