Laatst geboekte Escape Tour is in Brussel

Ranglijst Escape Tour Sneek


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

JJ Ambulance service EMS

Ldmc

Toppers 1

De kikkerts

Walletjes

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Girlspower & Co
Snelste van de maand
Team1!


Over Escape Tour


Met de informatieve Escape Tour Sneek duiken jullie in het leven van Moeke Jikke, de ‘Koningin van Sneek’. Deze markante Friezin werd geboren in 1906 en runde vanaf 1930 de Stadsherberg. In de Tweede Wereldoorlog speelden Jikke en haar hotel een grote rol in het verzet.


Na de oorlog werd Moeke steeds bekender in Sneek. Van heinde en verre wisten mensen de Stadsherberg te vinden. Tot aan haar dood in 1996 stond Moeke Jikke aan het roer van de herberg. Ze was dan ook de oudste hotelhoudster van Nederland! Ook was Jikke één van de weinigen die de locatie van de geheime uitgang van Sneek wist… Lukt het jullie om met haar verhaal de uitgang te vinden?

Escape the City

Om de verborgen uitgang van deze citygame te vinden gaan jullie aanwijzingen zoeken en raadsels oplossen. Terwijl jullie dit doen, kom je langs de mooiste plekjes van Sneek. Lukt het om binnen 2 uur de uitgang te vinden? Dan verdienen jullie een plekje op de Wall of Fame! Jullie zoektocht begint bij de driesprong Lemmerweg en Watertorenpark, succes!