Laatst gespeelde Escape Tour was in Lissabon

Ranglijst Escape Tour Silves


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: Team Freijer - Alves

Team Freijer - Alves

Recordtijd: thomas&Margo

thomas&Margo

Recordtijd: De Spookmeisjes

De Spookmeisjes

Recordtijd: JSand

4: JSand

Recordtijd: De Nando’s

5: De Nando’s

Recordtijd: Familie Visser

6: Familie Visser

Recordtijd: De Midjes

7: De Midjes

Recordtijd: Ferry’s

8: Ferry’s

Recordtijd: wicoro

9: wicoro

Recordtijd: De toppers

10: De toppers

Recordtijd: 3SV

11: 3SV

Recordtijd: VHR

12: VHR

Recordtijd: Sylasappel family

13: Sylasappel family

Recordtijd: Coole oreo chocolade...

14: Coole oreo chocolade...

Recordtijd: Azul 2

15: Azul 2Meer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Azul 2

Meeste vragen goed
Azul 2

Over Escape Tour silves


Met de Escape Tour Silves krijgen jullie een inkijkje in de prachtige sinaasappel hoofdstad Silves! Aan de hand van onze app dwalen jullie langs de mooiste plekjes van Silves. De stad is in groot gevaar want een enorme sinaasappel is losgebarsten. Gaat het jullie lukken om binnen 2 uur aan de tsunami te ontkomen?


De lokale sinaasappelfabriek heeft de hoeveelheid sinaasappels om te persen per minuut drastisch verhoogd. Het personeel kan dit tempo wel aan maar de silo’s waren hier niet op berekend. Na uren persen braken de silo’s en zo vormde zich een tsunami van sinaasappelsap wat snel richting de stad stroomt.

Escape the city

De hele stad Silves moet zo snel mogelijk geevacueerd worden. Met de Escape Tour Silves moeten jullie eerst zelf alle raadsels oplossen, codes ontcijferen en aanwijzingen opvolgen om te onstsnappen. Ontcijfer de codes, volg de aanwijzingen op en probeer de juiste deur te vinden. Maar haast is geboden, want jullie hebben 2 uur de tijd. Zetten jullie een snelle tijd neer? Dan maken jullie kans op een plekje op de Wall of Fame van Silves! De citygame begint op het Largo de Republica, succes!