De laatste boeking is 23 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Santo Domingo


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: GelderblomBroeders

GelderblomBroeders

Recordtijd: drebroeders

drebroedersSpeciale Vermeldingen


Recordtijd: drebroeders

Meeste vragen goed
GelderblomBroeders

Over Escape Tour santo-domingo


In opdracht van de Spaanse koning zijn Christoffel en Bartholomeus Columbus op ontdekkingsreis. De twee broers zitten inmiddels al ruim zes maanden op de boot en de irritaties beginnen flink op te lopen. Het eten, de route, de luidruchtige papegaai van Christoffel. Bartholomeus is er helemaal klaar mee!


Precies op dat moment komt er land in zicht, eindelijk! En niet lang daarna liggen ze aan de kade van Santo Domingo. Tijdens één van zijn reizen had Bartholomeus opgevangen dat elke stad een geheime uitgang heeft. Dat zou de perfecte manier zijn om aan zijn broer te ontsnappen. Maar ja, dan moest hij die uitgang eerst zien te vinden...

Escape the city

Hier start de Escape Tour Santo Domingo. Jullie gaan Bartholomeus helpen met zijn zoektocht naar de geheime uitgang. De citygame zit vol leuke opdrachten, uitdagende raadsels en cryptische aanwijzingen. En ondertussen komen jullie langs de mooiste plekjes van de stad. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? Jullie starten bij Paleis van Diego Columbus, succes!