Laatst gespeelde Escape Tour was in Leeuwarden

Ranglijst Escape Tour San Sebastian


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

Smurfen

Surfistas

Kevin, Valeria, Nicole & Remco

Euskadi

de Molenaartjes

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Surfistas


Over Escape Tour


De Friese Griet Zelle had al veel van de wereld gezien toen ze in Parijs als exotisch danseres aan de slag ging. Het aantal aanbidders groeide met de dag, en met haar oosterse dansen werd ze dan ook wereldberoemd. Niet als Griet Zelle, maar onder de naam Mata Hari.


Tijdens de Eerste Wereldoorlog werd Mata Hari door de Duitsers geworven als spion. De rol als dubbelagent ging haar maar wat goed af. De vele contacten die ze als danseres had bleken een bron aan informatie te zijn. Tot de Franse inlichtingendienst zich wel heel verdacht ging gedragen. Mata Hari twijfelde geen moment, pakte haar spullen, en vertrok naar het Spaanse San Sebastian. Onder de radar bleef ze actief als geheim agent. Maar of dat zou zo'n goed idee was...

Escape the city

Kruip in de huid van Mata Hari en probeer San Sebastiaan ongezien te verlaten. Jullie moeten hiervoor op zoek naar de geheime uitgang van de stad. Met de smartphone in de hand dwalen jullie langs de mooiste plekjes op zoek naar opdrachten, raadsels en aanwijzingen. Lukt het om binnen 2 uur te ontsnappen? De zoektocht begint bij Hotel Londres, succes!