De laatste boeking is 35 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Salzburg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Recordtijd: The wulfgangsters

The wulfgangsters

Recordtijd: Willempie

Willempie

Recordtijd: batman&robin

batman&robin

Recordtijd: daimonds

4: daimonds

Recordtijd: charlies angels

5: charlies angels

Recordtijd: Mozart

6: Mozart

Recordtijd: klavertje 4

7: klavertje 4

Recordtijd: JaMe

8: JaMe

Recordtijd: avondfix

9: avondfix

Recordtijd: Anne & Sten

10: Anne & Sten

Recordtijd: soppie boys

11: soppie boys

Recordtijd: Badgasteingirls

12: Badgasteingirls

Recordtijd: Hmm hmm etwas

13: Hmm hmm etwas

Recordtijd: blaue enzian

14: blaue enzian

Recordtijd: Wasberen4life

15: Wasberen4lifeMeer laden


Speciale Vermeldingen


Recordtijd: Wasberen4life

Meeste vragen goed
De Drie Musketiers


Recordtijd: Wasberen4life

Snelste van de maand
Drukkers

Over Escape Tour salzburg


Salzburg is de stad van Mozart, hier wordt hij van jongs af aan bejubeld om zijn muzikaliteit. In zijn puberteit speelde hij niet alleen viool maar verdiende hij ook wat bij als pianoleraar. Echter gingen er verhalen de ronde dat hij dit vooral deed voor de meisjes die hij les gaf… Zo gaf hij ook les aan de dochter van de rijkste man van Salzburg, Mr. Doppler. Totdat zijn vader Mozart en zijn dochter betrapt… Mr. Doppler is woest en Mozart vlucht snel het huis uit.


Met de Escape Tour Salzburg kruipen jullie in de huid van Mozart en slaan jullie op de vlucht voor de rijkste man van de stad, die al snel al zijn vrienden om hulp heeft gevraagd. Mozart moet dus snel de geheime uitgang van Salzburg weten te vinden, hier is hij namelijk zijn leven niet meer zeker. Weten jullie de uitgang binnen 2 uur te vinden?

Escape the city

Jullie kunnen de uitgang van deze citygame vinden als je alle opdrachten voltooid, vragen goed beantwoord en de cryptische aanwijzingen weet te ontcijferen. En terwijl jullie hier druk mee bezig zijn, komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Salzburg! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame! De zoektocht begint in de Kurgarten, succes!