De laatste boeking is 31 minuten geleden.

Ranglijst Escape Tour Salzburg


Onze enige echte Wall of Fame. Heb jij met je team een snelle tijd neergezet? Check dan op deze ranglijst of jullie de snelste tijd van de maand hebben neergezet of misschien wel de top 10 allertijden hebben gehaald!

Ranglijst Alltime

batman&robin

daimonds

charlies angels

Mozart

klavertje 4

Speciale vermeldingen

Meeste vragen goed
Team DDF


Over Escape Tour


Salzburg is de stad van Mozart, hier wordt hij van jongs af aan bejubeld om zijn muzikaliteit. In zijn puberteit speelde hij niet alleen viool maar verdiende hij ook wat bij als pianoleraar. Echter gingen er verhalen de ronde dat hij dit vooral deed voor de meisjes die hij les gaf… Zo gaf hij ook les aan de dochter van de rijkste man van Salzburg, Mr. Doppler. Totdat zijn vader Mozart en zijn dochter betrapt… Mr. Doppler is woest en Mozart vlucht snel het huis uit.


Met de Escape Tour Salzburg kruipen jullie in de huid van Mozart en slaan jullie op de vlucht voor de rijkste man van de stad, die al snel al zijn vrienden om hulp heeft gevraagd. Mozart moet dus snel de geheime uitgang van Salzburg weten te vinden, hier is hij namelijk zijn leven niet meer zeker. Weten jullie de uitgang binnen 2 uur te vinden?

Escape the city

Jullie kunnen de uitgang van deze citygame vinden als je alle opdrachten voltooid, vragen goed beantwoord en de cryptische aanwijzingen weet te ontcijferen. En terwijl jullie hier druk mee bezig zijn, komen jullie ook nog eens langs de leukste plekjes van Salzburg! En zetten jullie een snelle tijd neer? Dan verdienen jullie een plek op de Wall of Fame! De zoektocht begint in de Kurgarten, succes!